Διεθνή

Έκλεισε αυτοκινητόδρομος στη Βρετανία αφού ανακαλύφθηκε ύποπτο αντικείμενο

Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος M1.

Parallaxi
έκλεισε-αυτοκινητόδρομος-στη-βρεταν-232439
Parallaxi

Τμήμα του βρετανικού αυτοκινητοδρόμου M1 έκλεισε σήμερα αφού βρέθηκε κάτω από μια γέφυρα ένα ύποπτο αντικείμενο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αντικείμενο ανακαλύφθηκε γύρω στις 07:30 (τοπική ώρα) και έκανε την αστυνομία να κλείσει τον αυτοκινητόδρομο και προς τις δύο κατευθύνσεις ανάμεσα στο Μίλτον Κέινς και το Νορθάμπτον, στην κεντρική Αγγλία.

«Καλούμε το κοινό να αποφεύγει τον M1 επειδή έχουμε πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο», ανέφερε σε δήλωσή της η αστυνομία. «Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για ένα χρονικό διάστημα».

Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν μεγάλες ουρές στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος αποτελεί μια από τις κύριες οδικές αρτηρίες της Βρετανίας ανάμεσα στο Λονδίνο και τον βορρά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι πληροφορίες για ένα ύποπτο δέμα κοντά στο Χόλμπορν, στο κεντρικό Λονδίνο, αποδείχθηκαμ λάθος συναγερμός.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο τουίτερ έδειχναν πολλά περιπολικά και αστυνομικούς στον αποκλεισμένο δρόμο, όμως μία εκπρόσωπος δήλωσε αργότερα πως η επιχείρηση ολοκληρώθηκε.

Το επίπεδο συναγερμού της Βρετανίας είναι «σοβαρό», που σημαίνει ότι μια επίθεση είναι πολύ πιθανή. Τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή όταν βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε ένα τρένο δεν εξεράγη πλήρως.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα