Επικαιρότητα

Καταδίωξη διακινητή ναρκωτικών χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Εδέσσης.

Parallaxi
καταδίωξη-διακινητή-ναρκωτικών-χθες-319106
Parallaxi

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, 41χρονου Έλληνα, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της 10-06-2018 στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Εδέσσης επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών του Τμήματος και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα εξετράπη της πορείας του και συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πενήντα τέσσερα (54) ναρκωτικά δισκία.

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης, αναπτύσσεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους, σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αποτέλεσμα των ελέγχων αυτών ήταν: • η σύλληψη δώδεκα (12) ατόμων και • η κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

Άλλες χαρακτηριστικές περιπτώσεις σύλληψης:

– από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 18 και 31 ετών, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών και αφού προηγήθηκε μεταξύ τους συναλλαγή, αποπειράθηκαν να διαφύγουν απορρίπτοντας στο έδαφος μικροδέματα κάνναβης.

– 35χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», ο οποίος βραδινές ώρες της 10-06-2018 στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Αγίου Γεωργίου), προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μικροδέμα κάνναβης βάρους (26,2) γραμμαρίων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα