Ελλάδα

H συγκλονιστική εξομολόγηση της Τζένης Χειλουδάκη για την κακοποίηση των γυναικών

Η ανάρτησή της χθες, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών.

Parallaxi
h-συγκλονιστική-εξομολόγηση-της-τζένη-382618
Parallaxi

Eικόνες, Video: Μάνος Ευχετζής

Ο γραφίστας και φωτογράφος Μάνος Ευχετζής σε συνεργασία με την make up artist Ελένη Κοτσυφάκη δημιούργησαν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών, μία συγκλονιστική καμπάνια, από πορτρέτα γυναικών με έκδηλα τα σημάδια της κακοποίησης στα πρόσωπά τους. Στην καμπάνια συμμετείχαν γνωστά ονόματα γυναικών στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Τζένη Χειλουδάκη.

Η καμπάνια επιχειρεί να στείλει το μήνυμα μέσω της σκληρής εικόνας της και να προκαλέσει ηλεκτροσόκ όπως λένε οι συντελεστές καθιστώντας σαφές τι σημαίνει έμφυλη βία και πως πρέπει να καταγγέλλεται.

Στην καμπάνια συμμετείχαν:

Τζένη Χειλουδάκη Ελένη Κοτσυφάκη Γιάννα Βερυγάκη Ρένα Πασχαλάκη Ελένη Μαρίνου Αριστέα Κακουράκη Αντιγόνη Χαμηλάκη Αρετή Κάτσικα Τζουλια Παπαλιά Ειρήνη Εξουζίδη Έλενα Δημητριάδου Ευρυδίκη Μηλιαράκη Mpeivi Elanh Len

Photography/ Videography: Manos Efchetzis Make up artist: Eleni Kotsifaki

Εκτός από το βίντεο της καμπάνιας και τα πορτρέτα των γυναικών που κυκλοφόρησαν η Τζένη Χειλουδάκη προέβη και σε μία συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κάνοντας μία εξομολόγηση, με αφορμή την χθεσινή ημέρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα