Η Lidl Hellas κατέκτησε βραβείο στα environmental awards για τα κινητά κέντρα ανακύκλωσης!

0
168

lidl

Για την ενέργεια Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης κατέκτησε Bronze βραβείο η Lidl Hellas στο πλαίσιο των environmental Awards 2016 και συγκεκριμένα στην κατηγορία Environmental CSR. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Lidl Hellas η Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Υπεύθυνη ΕΚΕ.

Στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας και της συνεργασίας μας με την εταιρία “Ανταποδοτική Ανακύκλωση”, φιλοξενήσαμε σε 20 καταστήματά μας το πρόγραμμα “Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης”, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη Lidl Hellas.

Στο πλαίσιο αυτό οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανακύκλωσης, το οποίο ήταν τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για μία εβδομάδα.

Η αποδοχή που είχε από τον κόσμο με τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα (συνολικά συμμετείχαν 2591 μαθητές και ανακυκλώθηκαν 181.305 συσκευασίες) μας ώθησε να προχωρήσουμε τη συγκεκριμένη δράση ένα βήμα παραπέρα και να εγκαταστήσουμε σταδιακά ξεκινώντας από τον Ιούλιο, σε 8 επιλεγμένα καταστήματα σταθερά κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης:

Τα πρώτα τοποθετήθηκαν στα καταστήματα Ταύρου, Ραφήνας, Μελισσίων και Νέας Φιλαδέλφειας και το μήνα Δεκέμβριο στα καταστήματα Ευόσμου, Σταυρούπολης και Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Για κάθε αλουμινένια συσκευασία ή για κάθε τρεις πλαστικές / γυάλινες, η συνεργαζόμενη εταιρία Ανταποδοτική Ανακύκλωση προσφέρει 0,01€, σε μορφή δωροεπιταγής – κουπονιού, στους πελάτες μας. Υπάρχει επιλογή εξαργύρωσης του ποσού στα καταστήματά μας ή αυτόματης δωρεάς του χρηματικού αντιτίμου υπέρ της ενίσχυσης της ΜΚΟ «Αποστολή», για τα Γεύματα Αγάπης.

Η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής…γίνε και εσύ μέλος αυτής της ενέργειας!

Επισκεφθείτε και:

www.lidlhellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

https://www.instagram.com/lidl_hellas/

Snapchat: Lidl Hellas

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ