Θέλεις να ταξιδέψεις δωρέαν τον κόσμο; Μπορείς!

0
2179

Αν είστε ιδιοκτήτης κατοικιδίου και ταυτόχρονα λατρεύετε και τα ταξίδια τότε θα γνωρίζετε πως είναι τρομερά δύσκολο να ταξιδεύετε χωρίς τύψεις. Από την άλλη αν είστε ζωόφιλος και πραγματικά γνωρίζετε από φροντίδα κατοικιδίων τότε μπορείτε να ταξιδέψετε τον κόσμο χωρίς το άγχος της διαμονής. 

Την δυνατότητα σας δίνει το Trusted Housesitters. Μία εταιρία η οποία μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της δημιούργησε ένα δίκτυο το οποίο ενώνει στον κόσμο τους απανταχού ταξιδευτές-ζωόφιλους. Ουσιαστικά μπορείς να ταξιδέψεις από τις γαλλικές αγροικίες μέχρι τις βίλλες στις ακτές της Αυστραλίας και να διαμείνεις εντελώς δωρεάν με μόνη προϋπόθεση να φροντίζετε τα κατοικίδια του οικοδεσπότη, ο οποίος προφανώς θα λείπει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλος στην κοινότητα με 7,42 ευρώ τον μήνα και να προσπαθήσετε να αυξήσετε τα αστεράκια στο προφίλ σας ως καλός φροντιστής ζώων.

Αυτό συμβαίνει με τις κριτικές που δέχετε το προφίλ σας οπότε πολύ εύκολα θα μπορούσατε να φροντίσετε ζώα στην περιοχή σας και να ζητήσετε από τους ιδιοκτήτες να σας δώσουν είτε μια συστατική επιστολή είτε να σας κάνουν ένα review.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο, να γίνετε μέλος, να περιηγηθείτε και να βρείτε τον επόμενο προορισμό σας, να γνωρίσετε τα κατοικίδια που θα φροντίσετε και τους ιδιοκτήτες του μέχρι που να το ζήσετε από κοντά και να χαρείτε μία εντελώς δωρεάν διαμονή σε ένα διαφορετικό σημείο του κόσμου.

*Βρείτε το site ΕΔΩ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμβουλές για να βρεις τα πιο φθηνά εισιτήρια 

10 φθηνά ταξίδια στην Ευρώπη

8 tips για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ