Τι ζούμε ρε;

0
390

Επί μια ολόκληρη πενταετία, τουλάχιστον, οι οπαδοί αλλά και τα στελέχη του φασιστικού μορφώματος που λέγεται Χρυσή Αυγή εκφόβιζε, βιαιοπραγούσε χειροδικούσε, κατέστρεφε και ασκούσε με πρωτοφανή τρόπο μια τακτική τραμπουκισμού απέναντι σε εκατοντάδες ανθρώπους, σε σπίτια, δρόμους, λαϊκές αγορές. Η δικαιοσύνη έκανε κατά το κοινώς λεγόμενο τον Κινέζο. Αδιαφορούσε δηλαδή και δεν σκόπευε να επιβάλει την τάξη αν δεν συνέβαινε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα που ξεχύλισε το ποτήρι και έπρεπε επιτέλους κάτι να συμβεί.
Έκτοτε η αλήθεια είναι ότι το μόρφωμα λούφαξε στο λαγούμι του, όχι ότι σταμάτησε να κάνει κουμάντο σε περιοχές που θεωρεί χωράφι του, όπως το Πέραμα. Όμως οι άνθρωποι του υπήρξαν προσεκτικότεροι στη δημόσια διαχείρηση της επιθετικότητας τους.

Διαβάστε και δείτε το βίντεο στο Έτσι μπούκαραν στο σχολείο του Περάματος

Όμως ήρθε το προχθεσινό περιστατικό στο σχολείο του Περάματος να δείξει ότι το θηρίο απλά κρύβεται, δεν άλλαξε χούγια. Και η δημοσιοποίηση του που έγινε με πολλούς τρόπους και πολύ σωστά με την ανάρτηση του βίντεο στο site του Υπουργείου Παιδείας.

photo tatiana
Αναφέρθηκαν φυσικά τα περισσότερα ΜΜΕ σε αυτό που συνέβη καταδικάζοντάς το, αναφέρθηκε και η Τατιάννα Στεφανίδου στην εκπομπή της χαρακτηρίζοντας τον υπόδικο Λαγό ως τραμπούκο. Απόλυτα φυσιολογικά. Και κείνος τη μήνυσε για συκοφαντία και ζήτησε την σύλληψη της. Και η κοιμώμενη δικαιοσύνη ξύπνησε επιλεκτικά από το λήθαργο και έστειλε περιπολικά να συλλάβουν τη δημοσιογράφο.
Για αυτό το λόγο. Το 2017. Με κυβέρνηση ”αριστερή” που έχει το ζήτημα του φασισμού υποτίθεται σημαία της. Εδώ είναι που παγώνει το χαμόγελο στα χείλη. Που αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε αυτή τη χώρα. Ότι ασχολούμαστε με τον Τραμπ και τη Λεπέν αλλά στον τόπο μας το αυγό δεν επωάζεται απλά έσκασε από το τσόφλι και βγήκε το φιδάκι και κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Σήμερα διάλεξε να τσιμπήσει τη Στεφανίδου. Αύριο η σειρά κάποιου άλλου.

Εν τω μεταξύ στο site της Χρυσής Αυγής, η παρουσιάστρια χαρακτηρίζεται ως συκοφάντισσα και “σαν το ποντίκι που κρύβεται για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου”. Ζούμε μεγάλες στιγμές.

Ρε που φτάσαμε,να κάνουμε αγώνα υπέρ της Τατιάννας…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ