Ναυαρίνο: Πριν και μετά το πλύσιμο

6
17555

Είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες ένα άρθρο σχετικά με την ανύπαρκτη καθαριότητα στο Ναυαρίνο, με την εικόνα της Δημητρίου Γούναρη να δείχνει μια κατάσταση απαράδεκτη, ειδικά σε μια πόλη που μόλις φιλοξένησε ένα διεθνές φεστιβάλ και καθημερινά υποδέχεται τουρίστες σε έναν από τους κεντρικούς της δρόμους.

17103238_741298786036792_8444910801988402293_n
Εικόνες: Έλπα Δελιαλή

Μετά το σημερινό “πλύσιμο” του πεζόδρομου της Δημητρίου Γούναρη από τον Δήμο, αυτές είναι οι εικόνες που συναντάμε περπατώντας κατά μήκος του. Εσείς βλέπετε καμία διαφορά;

3 2 1

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η κατάσταση είναι δραματική για τη γειτονία μας. Όσο καλοκαιριάζει ο καιρός πιστεύω θα γίνεται χειρότερα. Κάθε βράδυ δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από την φασαρία και τα πρωινά το θέμα που αντικρίζουμε είναι αποτρόπαιο! Κανένας σεβασμός, καμία παιδεία, κανένα ενδιαφέρον από την αστυνομία! Ειδικά στο ύψος λίγο πριν τη Τσιμισκή έχει ανοίξει μία κάβα ποτών η οποία έχει μαζέψει όλο το κακό συναπάντημα! Στοιβάζονται μεθυσμένοι μπροστά από τις πολυκατοικίες μας και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

 2. Επαγγελματικός ο καθαρισμος….τα λόγια ειναι περιττά…Οτι να ναι και φυσικά κανείς δεν ελένγχει τιποτα.

 3. Συγχαρητήρια σε σας και τον πολιτισμό σας
  κάποιος επιτέλους έδειξε ενδιαφέρον
  μακάρι να λύνατε και το πρόβλημα !!!!!!!
  Προσωπικά εδώ και ενάμιση χρόνο
  στέλνω αιτήματα στο Δήμο
  χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
  Επίσης απευθύνθηκα
  στο Υγειονομικό
  και στην ΕΤ3
  πάλι χωρίς αποτέλεσμα.
  Μήπως να απευθυνθώ στην κυβέρνηση ;

 4. Συγχαρητήρια σε σας που αναδείξατε το πρόβλημα
  μακάρι να έχει αποτέλεσμα !!!!!!!!!!!!

 5. κ οι δημοτικοί άρχοντες σφάζονται για τα οφίκια ….. κ το επιτρέπουμε
  Η Δ Γουναρη , η πλατεία Ναβαρίνου είναι από τους μοναδικούς Περιπάτους .
  Αυτούς τους κόκκινους φιόγκους δεν έχουν βαρεθεί να τους βλέπουν …… τους κάδους δεν έχουν υποχρέωση να τους διατηρούν καθαρούς ;
  Τα καταστήματα δεν έχουν υποχρέωση να καθαρίζουν κ να πλένουν τα πεζοδρόμια ;
  Και τέλος εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε να βρομιζουμε;
  Ας ξεκινήσουμε από την προσκοπική μας παρέμβαση

 6. Δυστυχώς ο Δήμος επιδεικνύει παντελή αδιαφορία για την καθαριότητα του πεζοδρόμου. Είναι γνωστό ότι στην περιοχή ανθούν οι δραστηριότητες γρήγορης εστίασης -πλέον και υπαίθριου μπαρ- με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι πελάτες τους να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη ρύπανση από τη συνηθισμένη σε μία αστική περιοχή. Χωρίς νερό και σαπούνι, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, δεν πρόκειται να δούμε καθαρό το μέρος, που, όπως και να το κάνουμε, είναι μια βιτρίνα για την πόλη (και δυστυχώς και για τις παθογένειές της). Αφού πληρώνουμε δημοτικά τέλη για την καθαριότητα, θέλουμε και αποτελέσματα κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε καθαριότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ