Δυο Θεσσαλονικείς μαγεύουν το Μιλάνο

0
1534

nana1

Μια ακόμα αρχιτεκτονική έκπληξη από δυο αρχιτέκτονες της πόλης που δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις ιδέες και την εφαυρετικότητα τους.

MILAN, ITALY - APRIL 12: A general view of the BVLGARI Celebration of B.Zero1 At Milan Design Week at Hotel Bulgari on April 12, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Venturelli/Getty Images for BVLGARI)
MILAN, ITALY – APRIL 12: A general view of the BVLGARI Celebration of B.Zero1 At Milan Design Week at Hotel Bulgari on April 12, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Venturelli/Getty Images for BVLGARI)

Για την εβδομάδα Design του Μιλάνου σχεδίασαν και υλοποίησαν στον κήπο του Bulgari Hotel στη Brera μια εντυπωσιακή εγκατάσταση, το Arbor Lights.

NAN5

Ένα μοναδικό παιχνίδι με το φως, βασισμένο σε μια σειρά από κύκλους που δημιουργούν ένα φωτεινό παιχνίδι που καλεί τους περαστικούς να το απολαύσουν με ένα διαδραστικό τρόπο, σε έναν από τους ελάχιστους κήπους του ιστορικού κέντρου της πόλης.

immagine

Δαχτυλίδια φτιαγμένα από ατσάλι δημιουργούν μαγικά τρίγωνα φωτός σε μια μοναδική συμμετρία.

Η Δομινίκη Δαδάτση και ο Ερμής Αδαμαντίδης, έχουν ένα πιο δημιουργικά αρχιτεκτονικά γραφεία της πόλης. Οι Non a Number Architects. Ο Ερμής Αδαμαντίδης και η Δομινίκη Δαδάτση, οι Non a Number architects, ξεκίνησαν στο Λονδίνο το 2008, όταν συνεργάζονταν με τα γραφεία της Zaha Hadid και του Norman Foster, ενώ αργότερα επέστρεψαν στην πατρίδα τους τη Θεσσαλονίκη. Από τότε έχουν σχεδιάσει μια σειρά από εντυπωσιακά projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

nan2

Arbor Lights from NaNA on Vimeo.

 

Περισσότερα για αυτούς εδώ 

Shares

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ