Σήμερα βοηθάμε τους αστέγους της πόλης στο ΑΠΘ

1
917

Τέσσερις ΜΚΟ διοργανώνουν σήμερα στην Θεσσαλονίκη μία μεγάλη εκδήλωση συγκέντρωσης κασκόλ και τροφίμων για τους αστέγους της πόλης σε χώρους του ΑΠΘ. Από τις 12.30 έως τις 16.00, στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ και στην κεντρική είσοδο της Φοιτητικής Λέσχης, παίρνουμε ένα κασκόλ και λίγα τρόφιμα και βοηθάμε αυτή την πόλη να δείξει στους ανθρώπους της ένα καλύτερο πρόσωπο!

εικόνα / Στέργιος Ανδρεάδης
εικόνα / Στέργιος Ανδρεάδης

Πιο συγκεκριμένα η δράση των ΜΚΟ ethelon, iSea, Lions και Knit2lead, οργανώνουν την δράση “Μαζεύουμε κασκόλ και τρόφιμα για τους άστεγους στο ΑΠΘ” και προσκαλούν όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν να παραυρεθούν από τις 12.30 έως τις 16:00 στην κεντρική είσοδο της Φοιτητικής Λέσχης και στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ προσφέροντας την μεγάλυτερη απόδειξη αλληλεγγύης με το μικρότερο κόστος.

Ένα κασκόλ και λίγα τρόφιμα για τους αστέγους της πόλης λοιπόν, στο πλαίσιο μάλιστα της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού. Όσοι μπορούμε από τις 12.30 έως τις 16.οο κάνουμε ένα πέρασμα από το ΑΠΘ και δίνουμε ένα (ή και περισσότερα) κασκόλ και λίγα τρόφιμα.

Επιπλέον από τις 15.00 μέχρι τις 16.00 στους χώρους του ΑΠΘ που προαναφέρθηκαν, η ομάδα knit2lead θα δείξει σε όλους όσοι παρευρίσκονται τον τρόπο πλεξίματος ενός κασκόλ.

*Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, από τις 12.30 έως τις 16.00, στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ και στην κεντρική είσοδο της Φοιτητικής Λέσχης. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τέλεια!! Καλούμε τους πονοψυχους φελλούς να φέρουν κασκόλ και τρόφιμα και τα μοιράζουμε μετά στους αστέγους(λες και σωθηκαν με μια μερα)και έτσι κανουμε μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.
    Αρπάζουμε μετα και την επιχορήγηση των χιλιάδων ευρώ σαν πονόψυχη ΜΚΟ που είμαστε και..’ολα καλά!!
    Γιατί να δουλεύεις;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ