Γευση

4 ωραίες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβομάδα

Ανακάλυψε όσα ωραία έρχονται στην πόλη τις επόμενες μέρες.

Parallaxi
4-ωραίες-προτάσεις-για-έξοδο-αυτή-την-εβ-906980
Parallaxi

Δύο ατμοσφαιρικές βραδιές με ωραία μουσική και εξαιρετικά πιάτα, ένα μοναδικό bazaar τεχνης αλλά και ένα ολοήμερο birthday party με πολλές εκπλήξεις, σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη. Πάμε να τα ανακαλύψουμε!

Wine pairing με tartar/cheviche και ελληνικά αφρώδη στο Thria

thria.jpg

H ομάδα του εστιατορίου Thria συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις μοναδικές wine pairing βραδιές του και μας καλεί αυτή την Πέμπτη να γευτούμε 4 από τα καλύτερα Ελληνικά Αφρώδη σε  συνδυασμό με tartar & cheviche.

Μενού

Zibibbo Blink Brut Κτήμα Πιερία Ερατεινή

Σρείδι με Creme Fraiche, & Χαβιάρι Amalia Brut, Μοσχοφίλερο, Κτήμα Τσέλεπου

Ταρτάρ Γαρίδας με Υφαλμυρο Ουίσκι και σαλικορνια. Καρανίκα, Karanika Brut, Λευκό Αφρώδες

Καραβίδα με αφρό Cheviche, αυγά χελιδονόψαρου και λαδι τσιλι. Κυρ-Γιάννη, Ακακίες Sparkling, Ροζέ Αφρώδες

Σαλάτα με κεράσι, Ταρτάρ Μόσχου και αμαρανθο. Γλυκό: Αρμενοβιλ σε σουπα σοκολάτας.

Κόστος 60 ευρω / άτομο

*Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Thria, Μαρία Κάλλας 1, Ποσειδώνιο, Κρατήσεις: 2310821120.

Jazzmanian Devils στο Aelios Petra

aelios-petra.jpg

Την Παρασκευή το Aelios Petra σε προσκαλεί σε μία υπέροχη ατμοσφαιρική βραδιά με την πιο όμορφη θέα της πόλης και με εξαιρετικ’ες γεύσεις από τη δημιουργική κουζίνα του σεφ Danny Halkidis.

Το υπέροχο σκηνικό θα πλαισιώσουν οι JAZZMANIAN DEVILS σε ένα live με αγαπημένα κομμάτια της jazz και pop μουσικής σκηνής, αλλά και ελληνικές επιτυχίες.

*Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Aelios Petra, Β Πάροδος Ανεμόμυλων, Χορτιάτης, Τ. κρατήσεων 6972855595, 6979986660. 

Φθινοπωρινή Σονάτα στο Paraty & Loft

paraty-1.jpeg paraty-2.jpeg

Το Paraty & Loft διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τη “Φθινοπωρινή Σονάτα”, ένα πρωτότυπο bazaar τέχνης, όπου συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Σωκράτης Γιοσμάς, Άννα Οικονόμου (Mon zou zou), Λάζαρος Πάντος και Στέλιος Μερτζανίδης με έργα τους και συλλεκτικά αντικείμενα -πίνακες, μηχανές/αντίκες, κεντημένες τσάντες και γραφομηχανές.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «Ορφανοτροφείο Μέλισσα».

*Το Σάββατο 8/10, 12.00-22.00, και την Κυριακή 9/10, 10.00-22.00, στο Paraty & Loft, Πίνδου 8, Λαδάδικα, T. 2310 522403.

The 7th Birthday Event του Lodge

lodge.png

Το απόλυτο στέκι της Θέρμης κλείνει τα 7 του χρόνια και σε προσκαλεί να περάσετε μαζί μια μέρα γεμάτη γεύση, μουσική και άφθονα ποτά.

Το event ξεκινάει από το πρωί με άρωμα εκλεκτού φρεσκοκομμένου καφέ, καθώς στο χώρο θα βρίσκεται η coffee expert Savina Giachgia και θα ψήνει Roastelier by Buondi Craft της Nestle. Στη συνέχεια της ημέρας, θα υπάρχει ένα food truck και ένα cocktail van στο οποίο μπορεις να απολαύσεις νόστιμες γεύσεις παρέα με αγαπημένα σου κοκτέιλς,

Τη μουσική επένδυση του party έχει αναλάβει ο Dj George Tsilipakos, ενώ highlight του event είναι το Photobooth που θα στηθεί, όπου εκεί θα μπορείς να αποτυπώσεις όμορφα στιγμιότυπα με φίλους. Η βραδιά θα ολοκληρώθεί με το σβήσιμο της τούρτας καιι πρόποση με την σαμπάνια που θα μοιραστεί. Don’t Miss it!

* Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στο Lodge, Καραολή & Δημητρίου 4, Θέρμη

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα