Εκθέσεις

Έφτασε η έκθεση καλλιτεχνών χωρίς… μεσάζοντες στη Θεσσαλονίκη!

Να κάτι που πρέπει να προσέξεις στην πόλη.

Νόπη Ράντη
έφτασε-η-έκθεση-καλλιτεχνών-χωρίς-με-413755
Νόπη Ράντη

Λέξεις – Εικόνες: Νόπη Ράντη

Η “Επίμονη Τέχνη” είναι ένα project που παράγει αδιαμεσολάβητες εκθέσεις και events που εμπνεύστηκε και διοργανώνει η εικαστική καλλιτέχνης Χρύσα Μπαρζόκα.

Η πρώτη “Επίμονη Τέχνη” διεξήχθη στο Μπενσουσάν Χάν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 με μεγάλη επιτυχία ενώ ακολούθησε η 2η Επίμονη Τέχνη στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 με ακόμη μεγαλύτερη…

Το project αναγνωρίστηκε και επιλέχθηκε από την 3rd ART THESSALONIKI – Helexpo ως πρωτοποριακό. Στην Art Fair παρουσίασε ηχηρή συμμετοχή με εκλεκτούς καλλιτέχνες της. Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ 3 ήρθε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 ανανεωμένη στο Μπενσουσάν Χαν (Εδέσσης 6 στα Λαδάδικα). Περισσότερες εκθέσεις και γεγονότα Τέχνης θα ακολουθήσουν, μείνετε σε επαφή. Η σελίδα της κοινότητας των Επίμονων Καλλιτεχνών και των φίλων τους υπάρχει στο facebook ως Επίμονη Τέχνη – ώστε να είστε οι πρώτοι που μαθαίνετε κάθε εξέλιξη, ευκαιρία συμμετοχής ή και γεγονός που συσχετίζεται με τις δράσεις!

«Με την πεποίθηση ότι η Τέχνη πρέπει να παρεμβαίνει σε κρίσιμους καιρούς, και με την ανάγκη μας ως καλλιτέχνες να εκφράσουμε τα ανομολόγητα από τους πολλούς, να εκφραστούμε αλλά και να τοποθετηθούμε στον δημόσιο χώρο με την Τέχνη μας, σας παρουσιάζουμε την “Επίμονη Τέχνη” μία σειρά εκθέσεων χωρίς μεσάζοντες, συλλογικές εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών μικρής διάρκειας και μεγάλης έντασης μίας ημέρας, στην οποία επιλεγμένοι καλλιτέχνες ανάμεσα από τους ανθρώπους που θεωρώ ότι μας δένουν ίδια ιδανικά και συναντηθήκαμε με όχημα την Τέχνη και συνεκθέτουμε υλοποιώντας το όνειρο μας με φορέα αποκλειστικά την δική μας κοινή προσπάθεια. Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση και με την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη ελευθερία που πρέπει να διέπει την πραγματική Τέχνη, σε πείσμα των εγκαθιδρυμένων συμφερόντων που κατακεραυνώνουν την δημιουργικότητα μας. Μια τέχνη επίμονη, την δική μας τέχνη».

*Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ 3 ήρθε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 ανανεωμένη στο Μπενσουσάν Χαν (Εδέσσης 6 στα Λαδάδικα).

Όλοι οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος
Γεωργία Τρούλη

Άγγελος Παπουτσής
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα