Με δύο νέα βραβεία για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά η 30η Detrop Boutique
Στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Θεσσαλονίκη που έρχεται τον Απρίλιο
Το ελαιόλαδο και η επιτραπέζια ελιά, εθνικά προϊόντα της χώρας μας με στρατηγική σημασία και συμβολή στην εθνική μας οικονομία, θα έχουν την τιμητική τους στην 30η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROP BOUTIQUE 2022, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στην προσεχή DETROP BOUTIQUE 2022 οι τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την ποιότητα των προϊόντων τους στο πλαίσιο δύο νέων θεσμών, που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ». Πρόκειται για τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας εξαιρετικών ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY» και τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Επιτραπέζιων ελιών «TABLE OLIVES TROPHY». Στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι εκθέτες της DETROP Boutique 2022 όσο και επιχειρήσεις του τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που επιθυμούν μια διάκριση κύρους για τα προϊόντα τους.
Παράλληλα, οι επισκέπτες της DETROP BOUTIQUE 2022 θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ιδιαίτερο τμήμα του OLIVE INFO CENTER, να απολαύσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις των πολλών ποιοτικών ποικιλιών ελιάς και ελαιολάδου, να ενημερωθούν για τη διαδικασία ελαιοπαραγωγής, έκθλιψης και τυποποίησης ελαιολάδου και ελιάς, καθώς και για τις επίσημες μεθόδους οργανοληπτικής αξιολόγησης – γευσιγνωσίας ελαιολάδου & επιτραπέζιας ελιάς.
Η DETROP BOUTIQUE αναδεικνύει σε κάθε διοργάνωσή της στο διεθνές κοινό τα ποιοτικότερα delicatessen τρόφιμα, προβάλλοντας τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας, τις πρώτες ύλες και τα μεταποιημένα προϊόντα σε εγχώριους, αλλά και διεθνείς αγοραστές και opinion leaders, απευθυνόμενη σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους, καθώς επίσης και σε δημοσιογράφους και σεφ.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν σε έναν ή και στους δύο Διαγωνισμούς, μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected], προκειμένου να τους αποσταλεί ενημερωτικό υλικό.
Δείτε επίσης: