Κινηματογράφος

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την βδομάδα (23-29/3)

Μία ελληνική, μία γερμανική, μια γαλλική ταινία, ένα παιδικό και η επιστροφή του John Wick στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Parallaxi
οι-νέες-ταινίες-που-κάνουν-πρεμιέρα-αυ-987271
Parallaxi

Μία νέα κινηματογραφική βδομάδα ξεκινάει.

Πάρε τα ποπκορν, τσέκαρε την λίστα και δες ποιες νέες ταινίες προστίθενται στις αίθουσες της Θεσσαλονίκης.

John Wick: Κεφάλαιο 4

Ο Τζον Γουικ βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο, και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Chad Stahelski

Πρωταγωνιστούν: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard

*Cineplexx

*Village, Mediterranean Cosmos

Ο άντρας των ονείρων μου

Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνες της, μια επιστήμονας δέχεται την πρόταση να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με ένα ανθρωποειδές ρομπότ, τον Τομ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη.

Σκηνοθεσία: Maria Schrader

Πρωταγωνιστούν: Maren Eggert, Dan Stevens, Sandra Huller

*Κολοσσαίον

*Μακεδονικόν

Τα Αβγά και τα Πασχάλια

Το Σχολείο Κουνελιών είναι σε εγρήγορση. Το ύπουλο κουνέλι της πόλης, ο Λέο, θέλει να καταστρέψει το Πάσχα μια για πάντα. Συνωμοτώντας με τις αλεπούδες, σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα αυγά του Πάσχα. Θα καταφέρουν το κουνέλι του Πάσχα, ο Μαξ, η Έμι καθώς και οι φίλοι τους να τον σταματήσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της μαντάμ Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να μάθουν να κυριαρχούν σε μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον… ακόμα και μια αλεπού.

Σκηνοθεσία: Ute von Munchow-Pohl

Πρωταγωνιστούν: Noah Levi, Friedrich von Thun, Senta Berger

*Cineplexx

*Village, Mediterranean Cosmos

*Βακούρα, Αίθουσα 2

*Κολοσσαίον

Στο Τέλος Ξυρίζουν τον Γαμπρό

Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει τη μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελένη Καστάνη, Σοφία Βογιατζάκη

*Cineplexx

*Village, Mediterranean Cosmos

Παρίσι Ξανά

Ένα σαββατιάτικο, φθινοπωρινό βράδυ, η Μία βιώνει μια τρομοκρατική επίθεση σε ένα παρισινό μπιστρό. Τρεις μήνες μετά, πασχίζει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ και πώς να ανακτήσει τη ζωή της για να βρει ξανά την ευτυχία. Όμως δεν είναι πια η ίδια και το Παρίσι δεν είναι πια το ίδιο…

Σκηνοθεσία: Alice Winocour

Πρωταγωνιστούν: Virginie Efira, Benoit Magimel, Gregoire Colin

*Ολύμπιον

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα