Μουσική

Οι Transcription Ensemble στη Μονή Λαζαριστών (25/6)

OPEN DAY ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 25 Ιουνίου 2014 Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανοίγει και φέτος τις πύλες του την Τετάρτη (25/06) και σας προσκαλεί για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό «Open Day». Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, οι Transcription Ensemble, το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, η Κρατική […]

Parallaxi
οι-transcription-ensemble-στη-μονή-λαζαριστών-25-6-24468
Parallaxi
transcription-ensemble.jpg

OPEN DAY ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

25 Ιουνίου 2014 Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανοίγει και φέτος τις πύλες του την Τετάρτη (25/06) και σας προσκαλεί για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό «Open Day».

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, οι Transcription Ensemble, το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και ο ΝΑΡ, ένας από τους πιο ιδιαίτερους street artists, «συναντιούνται» και ανοίγουν τους χώρους της Μονής Λαζαριστών, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τους επισκεφτεί και να τους γνωρίσει από κοντά.

Η «Ανοικτή Ημέρα» θα κλείσει με συναυλία από το γνωστό σχήμα κλασικής μουσικής Transcription Ensemble, στον υπαίθριο χώρο της Μονής Λαζαριστών, η οποία θα ξεκινήσει στις 22:00. Το Transcription Ensemble, ένα από το πιο ενδιαφέροντα κι εξελισσόμενα μουσικά συγκροτήματα στην Ελλάδα, κατέχει μια σημαντική θέση στα καλλιτεχνικά δρώμενα με σημαντικές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη συναυλία θα παρουσιαστούν μουσικά έργα του πιο σημαντικού συνθέτη του ταγκό κατά το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, Astor Piazzolla.

Κατά τη διάρκεια του «Open Day» θα λειτουργεί Bazaar και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρει συλλεκτικές εκδόσεις, cd, T shirts, καθώς και όλα τα προϊόντα των φορέων που λειτουργούν στη Μονή Λαζαριστών σε πολύ καλές τιμές.

Η είσοδος στο «Open Day» είναι ελεύθερη για το κοινό και στους επισκέπτες θα προσφέρεται δωρεάν κρασί.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2014 Κολοκοτρώνη 21, 564 30 Σταυρούπολη – Θεσσαλονίκη Τ 2310 589.200 F 2310 651.099 Ε [email protected] www.monilazariston.gr

*25/6, Μονή Λαζαριστών, Ώρα: 22.00, Τιμή Εισόδου: Δωρεάν

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα