Μουσική

Κινηματογραφική μουσική στον Λευκό Πύργο (26/7)

Κινηματογραφική μουσική στον Λευκό Πύργο                                         Δημοφιλή έργα κινηματογραφικής μουσικής θα ερμηνεύσει η  Ορχήστρα νέων της Ελβετίας «Jugendorchester Wil» σε συναυλία που θα δοθεί το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, στις 19.30, μπροστά στον Λευκό Πύργο, σε συνεργασία με τη Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014. Η ορχήστρα Wil απαρτίζεται από 70 νέους μουσικούς, ηλικίας 14 ως […]

Parallaxi
κινηματογραφική-μουσική-στον-λευκό-π-26152
Parallaxi
wilorchestra.jpg

Κινηματογραφική μουσική στον Λευκό Πύργο                                         Δημοφιλή έργα κινηματογραφικής μουσικής θα ερμηνεύσει η  Ορχήστρα νέων της Ελβετίας «Jugendorchester Wil» σε συναυλία που θα δοθεί το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, στις 19.30, μπροστά στον Λευκό Πύργο, σε συνεργασία με τη Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Η ορχήστρα Wil απαρτίζεται από 70 νέους μουσικούς, ηλικίας 14 ως 23 ετών και είναι βραβευμένη σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Τη διευθύνει ο Martin Baur.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τα έργα Απαγωγή από το Σεράι του Μότσαρτ, Το Φάντασμα της Όπερας και  Εβίτα του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, Χόμπιτ του Χάουαρντ Σορ, Καν Καν του Ζακ Όφενμπαχ και πολλά άλλα μουσικά αριστουργήματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

*26/7, Λευκός Πύργος, Ώρα: 19.30, Είσοδος: Ελεύθερη

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα