Ελλάδα

Άρτα: Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που σκότωσε τον πεθερό του

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του

Parallaxi
άρτα-ανθρωποκυνηγητό-για-τον-άνδρα-πο-899888
Parallaxi

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αστροχώρι Άρτας από το στυγερό έγκλημα με δράστη έναν 29χρονο και θύμα τον 80χρονο πεθερό του. Συγκεκριμένα, ο δράστης σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 80χρονο πεθερό του μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Από χθες το απόγευμα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του 29χρονου, ενώ χθες βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό του και πλέον θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή στα όρια των Νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, ενώ όπως τονίζει το epirustv μέσα σε αυτό δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος και εικάζεται ότι ο 29χρονος πιθανότατα το έχει πάρει μαζί του.

Επιπλέον, αστυνομικές πήγες ανέφεραν ότι τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του 80χρονου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Τέσσερις σφαίρες δέχτηκε ο πατέρας για να προστατέψει την κόρη του

Σύμφωνα με το epiruspost, το έγκλημα έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr, ο δράστης είχε στοχεύσει αρχικά με την καραμπίνα την 36χρονη πρώην γυναίκα του, αλλά ο πατέρας της μπήκε μπροστά για να την σώσει με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 29χρονος ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών.

Σύμφωνα με το protothema.gr το ζευγάρι πολύ πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, καθώς υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα είχε πει στους δικούς της ότι ζει ένα δράμα με τον πρώην άντρα της να την ζηλεύει και να είναι επιθετικός απέναντί της.

Ο 80χρονος ηλικιωμένος δεν άντεχε άλλο την ζωή που περνούσε η κόρη του στα χέρια του 29χρονου γαμπρού του, και έτσι την υποστήριξε στο διαζύγιο, ενώ την φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του μαζί με το εγγόνι του.

Εχθές το μεσημέρι, ο 29χρονος ξεκινώντας από το σπίτι του στο χωριό Μεσόπυργο Άρτας, επισκέφτηκε το σπίτι του πεθερού του με πρόφαση να δει το 2 ετών παιδί του, όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Ξέσπασε καυγάς και στη συνέχεια ο 29χρονος φέρεται να πήρε το όπλο και να πυροβόλησε.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα