Ελλάδα

Άρτα: Τι ειπώθηκε πριν το φονικό

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση του 29χρονου που σκότωσε τον ηλικιωμένο πρώην πεθερό του.

Parallaxi
άρτα-τι-ειπώθηκε-πριν-το-φονικό-924675
Parallaxi

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία που σημειώθηκε στην Άρτα, με 29χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει τον ηλικιωμένο πρώην πεθερό του μετά από διαπληκτισμό.

Τις πληροφορίες δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Star και σχετίζονται με τον καυγά που προηγήθηκε της δολοφονίας, αλλά και την κατάθεση της τέως συζύγου του καθ΄ομολογίαν δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι, το ζεύγος είχε χωρίσει μετά από δύο χρόνια γάμου και το δικαστήριο είχε αποφανθεί πως ο 29χρονος θα μπορεί να βλέπει το παιδί κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Οι επισκέψεις αυτές έπρεπε να γίνονται αποκλειστικά στο σπίτι της μητέρας και χωρίς την παρουσία του παππού του 2χρονου.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού. Γείτονες μιλούσαν για συχνούς καυγάδες.

Την περασμένη Πέμπτη, όταν ο δράστης έφτασε στο σπίτι προκειμένου να δει το παιδί (χωρίς να ειδοποιήσει) δέχθηκε από την πρώην σύζυγό του την εξής ερώτηση:

«Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;»

Ο νεαρός φέρεται να εξαγριώθηκε και άρχισε να της μιλάει πολύ έντονα.

Ο πατέρας της άκουσε τις φωνές, βγήκε έξω και άρχισε και αυτός να διαπληκτίζεται με τον συλληφθέντα. Ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως ο πρώην πεθερός του τού μίλησε άσχημα και τότε πήγε στο όχημά του, πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Ο δράστης προσπάθησε να χτυπήσει και την ίδια, λέει από μέρους της η πρώην σύζυγος στην κατάθεσή της.

«Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου», φέρεται να είπε στις Αρχές.

Ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα την Τετάρτη. Θα πρέπει να απαντήσει κιόλας στο γιατί είχε μαζί του όπλο, ενώ απλώς πήγαινε να επισκεφτεί το παιδί του.

Με πληροφορίες από EΡΤ, Star

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα