Πολιτισμός

Cine Monday: 11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση!

Ξεκίνα την Δευτέρα σου με λίγη δράση!

Parallaxi
cine-monday-11-ταινίες-για-να-δεις-απόψε-στην-τηλε-919825
Parallaxi

Απόλαυσε κινηματογράφο από τον καναπέ σου!

Ο Μάγκας Με Το Τρίκυκλο (1972) σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη

Μια νεαρή κοπέλα, η Δέσποινα, αν και έχει μια ταβέρνα μαζί με την αδελφή της Νίτσα, δέχεται να εργαστεί στη διαφημιστική εταιρεία που διευθύνει η Τόνια, έστω και σαν καθαρίστρια, με σκοπό, κάποια στιγμή, να γίνει φωτομοντέλο. Η Τόνια μαζί με τον υπάλληλό της, Κώστα, θα επισκεφτούν την ταβέρνα της Δέσποινας. Εκεί θα τους κάνει εντύπωση η άξεστη συμπεριφορά του μάγκα της περιοχής, του Σταύρου. Η Τόνια προσλαμβάνει τον Σταύρο και προσπαθεί να τον εξευγενίσει στην εμφάνιση και στους τρόπους. Με όλα αυτά, το ειδύλλιο δεν αργεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους.

*ΕΡΤ1, Δευτέρα 20/06 στις 22:00 & ERT WORLD στις 22:00 και στις 03:00

Αντιγράφοντας τον Μπετόβεν (2006) σε σκηνοθεσία Ανιέσκα Χόλαντ

Βιέννη, 1824. Ο διάσημος συνθέτης Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, κουφός πλέον και απομονωμένος από την κοινωνία, δουλεύει πυρετωδώς για την ολοκλήρωση της νέας του συμφωνίας, της 9ης, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα σε τέσσερις μέρες. Όταν αρρωσταίνει ο αντιγραφέας του (ο άνθρωπος που καθαρογράφει τις σημειώσεις των συνθετών για να μοιραστούν στους μουσικούς της ορχήστρας), ο Μαέστρος βρίσκεται σε απόγνωση. Ο αντικαταστάτης δεν είναι παρά μια νεαρή και όμορφη κοπέλα, η Άννα Χολτζ, σπουδάστρια σύνθεσης κι αυτή, η οποία στάλθηκε ως κορυφαία αντιγραφέας και ταλαντούχα μουσικός. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του Μπετόβεν, οι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες φύσεις και προσωπικότητες θ’ αναγκαστούν, όχι μόνο να συνυπάρξουν, αλλά και να εργαστούν εντατικά και αποδοτικά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα. Στην πορεία, θα διδαχτούν πολλά ο ένας από τον άλλο και μια ιδιαίτερη σχέση θ’ ανθίσει.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 20/06 στις 22:00

Με λένε Κούμπα (2015) σε σκηνοθεσία Όοσε Σβένχαιμ Ντρίβενες

Όταν η οικογενειακή τους επιχείρηση χρεοκοπεί, οι γονείς του 12χρονου Κούμπα και του 8χρονου Μίκολαϊ αναγκάζονται να φύγουν από την Πολωνία για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό Ο Κούμπα και ο Μίκολαϊ μένουν μόνοι τους πίσω, ώσπου οι γονείς τους να βρουν μια λύση στα προβλήματά τους.

*ΒΟΥΛΗ TV, Δευτέρα 20/06 στις 23:00

Μαχητές Των Δρόμων 7 (2015) σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν

Ο Ντόμινικ Τορέτο μαζί με όλη την παρέα, επιστρέφουν στις ΗΠΑ, μετά τη μεγάλη τους, νικητήρια αναμέτρηση με τον Όουεν Σο. Ωστόσο ο αδερφός του Όουεν Σο, o αδίστακτος Ντέκαρντ Σο, θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αδελφό του. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση μέσω ενός πράκτορα αλλά και ένας Σομαλός τρομοκράτης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, με το όνομα «Μάτι του Θεού». Ο Ντόμινικ και ο Μπράιαν συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους έχοντας διπλή αποστολή: να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σο και να βρουν πρώτοι το «Μάτι του Θεού», σε μια τρελή διαδρομή από την Καλιφόρνια μέχρι και το Άμπου Ντάμπι, φυσικά με τα αυτοκίνητα! Και έτσι ξεκινάει μια νέα, καταιγιστική περιπέτεια.

*STAR, Δευτέρα 20/06 στις 21:00

Τζον Ράμπο (2008) σε σκηνοθεσία Σιλβέστερ Σταλόνε

Τώρα πια, ο Τζον Ράμπο, αν και ζει στην Ταϋλάνδη, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση προτιμώντας να κάνει μεταφορές με το πλοίο του στον ποταμό Σάλουιν. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι μπελάδες δεν τον έχουν ξεχάσει! Ο Μάικλ Μπάρνετ και η Σάρα Μίλερ, πρεσβευτές ανθρώπινων δικαιωμάτων, προσεγγίζουν τον Ράμπο και του ζητούν να τους μεταφέρει σε μια περιοχή της Μπούρμα, στα βάθη της ζούγκλας όπου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος. Παρότι απρόθυμος, ο Ράμπο τελικά δέχεται. Όταν όμως τα μέλη της ομάδας συλλαμβάνονται ως όμηροι του ταγματάρχη Τιντ, ο Ράμπο αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

*STAR, Δευτέρα 20/06 στις 23:50

Τα Παλιόπαιδα (2013) σε σκηνοθεσία Άντονι Μαρτσιάνο

Ο Τομά και η Λολά αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν και επισκέπτονται τους γονείς της, τον Ζιλμπέρ και τη Σουζάν, ώστε να γνωριστούν. Ο Ζιλμπέρ όμως δεν είναι η κλασική περίπτωση πεθερού. Απογοητευμένος από τη συμβατική, οικογενειακή ζωή και βιώνοντας μια έντονη κρίση μέσης ηλικίας, προσπαθεί να πείσει τον μελλοντικό γαμπρό του να μην κάνει το ίδιο μοιραίο λάθος με εκείνον. Ο Τομά και ο Ζιλμπέρ αποφασίζουν να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια, αναζητώντας την ελευθερία και την ανεμελιά, αλλά με τι κόστος;

*STAR, Δευτέρα 20/06 στις 03:30

Logan Lucky (2017) σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντενμπεργκ

Οι Λόγκανς ανήκουν στην εργατική τάξη και ζουν στην δυτική Βιρτζίνια. H οικογένεια τους είναι διάσημη εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια για την κακοτυχία της, όταν ο Τζίμι Λόγκαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα η τύχη της να αλλάξει. Με λίγη βοήθεια από φίλους ληστές σχεδιάζει να κλέψει 14 εκατομμύρια δολάρια από την Πίστα Αγώνων Ταχύτητας Σάρλοτ κατά την διάρκεια του πιο δημοφιλούς αγώνα της χρονιάς.

*ALPHA, Δευτέρα 20/06 στις 22:40

Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δύο (2003) σε σκηνοθεσία Τρόυ Μίλερ

Η δεύτερη κωμωδία με τους αγαπημένους μας «ηλιθίους», μας ταξιδεύει πίσω στο 1986 όπου ήταν ακόμα στο σχολείο και μας διηγείται πώς ξεκίνησε η φιλία τους.

*ALPHA, Δευτέρα 20/06 στη 01:30

Spiderman: Homecoming (2017) σε σκηνοθεσία Τζον Γουότς

Ενθουσιασμένος μετά την περιπέτειά του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει σπίτι του όπου ζει μαζί με τη θεία του, Μέι, περιμένοντας από τον μέντορά του Τόνι Σταρκ να του αναθέσει την επόμενη υπερηρωική αποστολή. Ο Πίτερ προσπαθεί να γυρίσει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς θέλοντας να αποδείξει στον εαυτό του και στους γύρω του ότι δεν να είναι μόνο ο ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς. Έτσι, όταν ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια του Βόλτσουρ, αποφασίζει να δράσει μόνος καθώς απειλείται ότι πιο σημαντικό έχει.

*MEGA, Δευτέρα 20/06 στις 00:10

Zoolander: Ο άρχοντας της πασαρέλας (2001) σε σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ

Ο Ντέρεκ Ζουλάντερ βρίσκεται στη χειρότερη φάση της ζωής του. Έχει παραγκωνιστεί από τη θέση του καλύτερου μοντέλου από τον Χάνσελ, χάνει τους κολλητούς του σε ένα περίεργο δυστύχημα, ενώ η οικογένεια του δεν θέλει να τον βλέπει. Όταν ο διάσημος μόδιστρος Μουγκάτου τού προσφέρει μια θέση στην πασαρέλα νομίζει ότι η κακή του τύχη αρχίζει να αλλάζει, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται μπλεγμένος στα σατανικά σχέδια του αδίστακτου Μουγκάτου από τα οποία θα πρέπει να παλέψει για να ξεφύγει.

*OPEN BEYOND, Δευτέρα 20/06 στις 21:00

Έκρηξη (1994) σε σκηνοθεσία Στίβεν Χόπκινς

Ο Τζίμι Νταβ, εργάζεται στην πρώτη γραμμή της αστυνομίας ως ειδικός πυροτεχνουργός, αναλαμβάνοντας συχνά τις πιο δύσκολες αποστολές. Καθώς σκέφτεται να περάσει στα μετόπισθεν ως εκπαιδευτής, τα σχέδιά του αλλάζουν, όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν πρώην συνεργάτη του, που μόλις έχει δραπετεύσει από τη φυλακή και αναζητά εκδίκηση για τον εγκλεισμό του.

*OPEN BEYOND, Δευτέρα 20/06 στις 23:00

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα