Πολιτισμός

Cine Tuesday : 6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση!

Εσύ ποια ταινία θα επιλέξεις για να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ;

Parallaxi
cine-tuesday-6-ταινίες-για-να-δεις-απόψε-στην-τηλε-929811
Parallaxi

Απόλαυσε σινεμά από τον καναπέ σου!

Μετά Τον Χωρισμό (2017) σε σκηνοθεσία Ξαβιέ Λεγκράν

Μετά το διαζύγιο τους, η Μίριαμ και ο Αντουάν παίρνουν κοινή επιμέλεια του γιου τους Ζουλιάν, παρά την αντίθεση της Μίριαμ. Ο Αντουάν, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό, καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει κοντά της. Όμηρος, μεταξύ ενός πατέρα που δεν έχει όρια και μιας φοβισμένης μητέρας, ο Ζουλιάν θα φτάσει στα άκρα για να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί το χειρότερο.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 14/06 στις 22:00

Απόλυτη Διαγραφή (1996) σε σκηνοθεσία Τσακ Ράσελ

Ο Τζον Κρούγκερ είναι αστυνομικός με πείρα στα προγράμματα προστασίας μαρτύρων. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει την προστασία της Λι Κούλεν, νεαρής γραμματέως που, μέχρι πρόσφατα, εργαζόταν στην εταιρία Σάιρεζ. Η Λι ανακάλυψε πως στελέχη της εταιρίας συνεργάζονταν με διεφθαρμένους κυβερνητικούς παράγοντες για την πώληση οπλικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Ο Κρούγκερ ταξιδεύει με τη Λι στη Νέα Υόρκη και σύντομα ανακαλύπτει πως μια αμείλικτη καταδίωξη βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς κάποιοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν τη νεαρή κοπέλα να καταθέσει στο δικαστήριο.

*STAR, Τρίτη 14/06 στις 00:30

Βλέπω Το Θάνατό Σου (2000) σε σκηνοθεσία Τζειμς Γουονγκ

Ο Άλεξ Μπράουνινγκ έχει την περίεργη διαίσθηση πως το αεροπλάνο, με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψει ο ίδιος και οι συμμαθητές του στη Γαλλία, πρόκειται να πέσει. Αφού τελικά ο Άλεξ και μερικοί άλλοι επιβάτες ζητούν να μην ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση, η διαίσθησή του βγαίνει αληθινή καθώς την επόμενη στιγμή το αεροπλάνο εκρήγνυται, κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Και ενώ το FBI είναι πεπεισμένο ότι ο Άλεξ είναι μπλεγμένος σε κάποιο σκοτεινό παιχνίδι, οι ταξιδιώτες, που δεν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, πεθαίνουν ένας – ένας, υπό τρομακτικές συνθήκες.

*STAR, Τρίτη 14/06 στις 03:00

Sleepers (1996) σε σκηνοθεσία Μπάρι Λεβινσον

Τέσσερα παιδιά μεγαλώνουν στους δρόμους μιας απομονωμένης γειτονιάς της Νέας Υόρκης που είναι γνωστή σαν «Το καζάνι της κολάσεως». Σε αυτή τη συνοικία θα μεγαλώσουν τέσσερις φίλοι ανάμεσα σε ιερείς και γκάνγκστερ, υπακούοντας πιστά στο βασικό τοπικό «νόμο» που προβλέπει ότι όποιος προσπαθήσει να βλάψει αυτή τη συνοικία είναι καταδικασμένος. Ωστόσο, μια απερισκεψία θα οδηγήσει την παρέα στο αναμορφωτήριο και θα έχουν κάποιες φριχτές εμπειρίες με τους δεσμοφύλακες που θα επηρεάσουν τη ζωή τους και τη σκέψη τους για πάντα. Μετά από χρόνια και αφού έχουν αποφυλακιστεί, οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά. Ο στόχος τους αυτή τη φορά είναι η εκδίκηση εκείνων που σημάδεψαν την αθώα ψυχή τους ανεξίτηλα.

*ALPHA, Τρίτη 14/06 στις 23:50

Ο Ατρόμητος Joe (2001) σε σκηνοθεσία Τζον Πάσκουιν

Ο Τζο Σέφερ είναι πρόσφατα διαζευγμένος και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με μια μάλλον αδιάφορη εργασία, καθώς έχει την επιμέλεια της κόρης του. Όταν όμως σε έναν καβγά του με συνάδελφο για μια θέση στο πάρκιν δέχεται ένα ταπεινωτικό χτύπημα μπροστά στην κόρη του, ο Τζο αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να… ανασυντάξει δυνάμεις και τη χαμένη του αυτοπεποίθηση για να δείξει σε όλους ποιος πραγματικά είναι! Κάτι που δε θα αργήσει να γίνει.

*OPEN BEYOND, Τρίτη 14/06 στις 21:00

Επιχείρηση Εσκομπάρ (2016) σε σκηνοθεσία Μπραντ Φέρμαν

Φλόριντα 1985. Ο μυστικός πράκτορας Ρόμπερτ Μαζούρ κλείνει την τελευταία του υπόθεση και ως αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς του, θα του γίνει τιμητική πρόταση να αποσυρθεί με τιμές, αλλά και με ένα γενναιόδωρο πακέτο παροχών. Εκείνος όμως αποφασίζει ότι η τελευταία του υπόθεση- και η πιο επικίνδυνη της ζωής του- είναι η επόμενη: να εισχωρήσει και να διαλύσει το πιο πανίσχυρο καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο.

*OPEN BEYOND, Τρίτη 14/06 στις 23:15

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα