Επικαιρότητα

6 συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη:

Parallaxi
6-συγκεντρώσεις-και-πορείες-σήμερα-στη-523811
Parallaxi

Οι συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη:

15.00 : Συγκέντρωση στην Καμάρα μελών  του Σωματείου Λαϊκών Αγορών με αίτημα την κανονική λειτουργία των λαϊκών αγορών, μετά τους περιορισμούς που έχουν θεσπιστεί λόγω  της επιδημίας του κορονοϊού. Θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία.

18.00 : Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο περιβαλλοντικών ομάδων της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Θα ακολουθήσει ποδηλατοδρομία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

18.30 : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο του Κορδελιού από περιβαλλοντικές ομάδες της δυτικής Θεσσαλονίκης που διαμαρτύρονται για τη ρύπανση και τη δυσωσμία στη δυτική πλευρά της πόλης, με  αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

19.00 : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους μελών της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν.

19.00 : Συγκέντρωση στην Καμάρα  ομάδων αντιεξουσιαστών για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εξεγερμένους των ΗΠΑ. Θα ακολουθήσει πορεία.

19.30 : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Ευκαρπίας κατά της καύσης απορριμάτων στο ΤΙΤΑΝ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα