Διεθνή

Η Adele στην Oprah για το διαζύγιο, τα κιλά και την… Taylor Swift

Αποκαλυπτική όσο ποτέ, η δημοφιλής τραγουδίστρια τα είπε όλα για την προσωπική της ζωή και τους θαυμαστές της.

Parallaxi
η-adele-στην-oprah-για-το-διαζύγιο-τα-κιλά-και-τη-828950
Parallaxi

adele

Η Adele βρέθηκε απέναντι από την Oprah Winfrey με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου της άλμπουμ και το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης δε θα μπορούσε να είναι παρά ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό για την δημοφιλή τραγουδίστρια!

Στη συνέντευξη που περίμεναν να παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές και θαυμαστές της, η Adele αποκάλυψε την ντροπή που ένιωσε για το διαζύγιο της το 2018 από τον πρώην σύζυγο της, Simon Konecki. Αποτέλεσμα είχε, να περάσει τρομακτικές κρίσεις άγχους και κάπως να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων που την οδήγησε να χάσει πολλά κιλά σε δύο χρόνια με αποτέλεσμα την εμφάνιση που έχει σήμερα.

«Έχω εμμονή με την ενωμένη οικογένεια σε όλη μου τη ζωή, γιατί δεν προερχόμουν ποτέ από μία τέτοια», είπε η τραγουδίστρια, ο πατέρας της οποίας έφυγε από το σπίτι όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών. “Από πολύ μικρή υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι, όταν έκανα παιδιά, θα μέναμε μαζί με τον άντρα μου. Και προσπάθησα για πολύ, πολύ καιρό.”

https://www.instagram.com/p/CWR2kdrJ4Z0/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Adele κατάλαβε για πρώτη φορά ότι ο γάμος της κατέρρεε, όταν έκανε ένα τεστ προσωπικότητας σε ένα περιοδικό και μια από τις ερωτήσεις ήταν «τι είναι αυτό που κανείς δεν ξέρει για σένα;» και ξέσπασε στους φίλους της: «Δεν είμαι πραγματικά χαρούμενη. Δεν ζω, απλώς περπατάω.”, συμπλήρωσε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Αν και η Adele ήταν μαζί με τον Konecki για οκτώ χρόνια, έχει πει στο παρελθόν ότι ο γάμος και ο χωρισμός έγιναν το 2018. «Παίρνω τον γάμο πολύ σοβαρά και φαίνεται ότι δεν το έκανα σε εκείνη τη φάση», είπε μετανιωμένη. “Σχεδόν σαν να ασέβησα με το να παντρευτώ και μετά να χωρίσω τόσο γρήγορα. Ντρέπομαι γιατί ήταν τόσο γρήγορο”.

Η Adele τόνισε ότι εξακολουθεί να αγαπά τον Konecki, ακόμα κι αν δεν είναι ερωτευμένη πλέον μαζί του. Το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει ο ένας απέναντι από τον άλλο στο Λος Άντζελες και συνεχίζει να είναι από κοινού με τον γιο τους, Άντζελο.

Στην ίδια συνέντευξη, μιλώντας για την καριέρα της και τα προσωπικά της βιώματα σε τραγούδια της, είπε πως «Η μουσική με βοηθάει σε πολλές καταστάσεις. Υπήρχαν στιγμές που έγραφα τον δίσκο, ή άκουγα ξανά κάτι και έλεγα πως αυτό μπορεί να είναι πολύ προσωπικό, αλλά τίποτα δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο αυτό που έχω περάσει τα δύο τελευταία ή  τρία χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες. Άρα δεν φοβάμαι τίποτα».

Επίσης, μίλησε για τη σχέση της με τον πατέρα της και την συμφιλίωση που ήρθε λίγο πριν αυτός πεθάνει, καθώς και για τις αντιδράσεις ανθρώπων για την απώλεια των κιλών της. “Δεν είμαι σοκαρισμένη, ούτε καν με ενοχλεί γιατί το σώμα μου έχει αντικειμενοποιηθεί σε όλη μου την καριέρα. Είτε είμαι με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Αλλά δεν είναι δουλειά μου να σκέφτομαι πώς νιώθουν οι άνθρωποι για το σώμα τους. Αισθάνομαι άσχημα που έκανα οποιονδήποτε να αισθάνεται φρικτά με τον εαυτό του – αλλά αυτή δεν είναι δουλειά μου. Προσπαθώ να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλη ανησυχία.”

https://www.instagram.com/p/CWOIQPkrWrB/?utm_source=ig_web_copy_link

Μία ακόμα αποκάλυψη, περισσότερη χαριτωμένη αυτή τη φορά, ήταν πως ο γιος της πίστευε μέχρι πρόσφατα πως η Taylor Swift είναι το μεγαλύτερο αστέρι στη μουσική, ενώ κατά τη διάρκεια του σόου, βοήθησε κι έναν θαυμαστή να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του, τραγουδώντας της  το «You Feel My Love».

Δείτε επίσης :

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα