Αυτές είναι οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Δεκέμβρη στο Netflix

Δεκέμβριος σημαίνει, καναπές, ζεστή σοκολάτα και Netflix δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Parallaxi
αυτές-είναι-οι-ταινίες-και-τα-ντοκιμαν-557410
Parallaxi

Δεκέμβριος σημαίνει, καναπές, ζεστή σοκολάτα και Netflix δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτές είναι οι νέες ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα δούμε αυτό το μήνα στην αγαπημένη πλατφόρμα.

Η Εξουσία του Σκύλου

Ένας αυταρχικός ιδιοκτήτης ράντσου εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά.

*Στη διάθεση σας από 1/12

Εντελώς Single

Στο πατρικό για τα Χριστούγεννα, ο Πίτερ ζητά από τον κολλητό του να το παίξει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του τού κάνουν προξενιό.

*Στη διάθεση σας από 2/12

Mixtape

Το 1999, η 12χρονη Μπέβερλι βρίσκει μια χαλασμένη κασέτα των νεκρών γονιών της κι αρχίζει να ψάχνει τα τραγούδια μαθαίνοντας περισσότερα για τη μαμά και τον μπαμπά της.

*Στη διάθεση σας από 3/12

Ο Ντάβιντ και τα Ξωτικά

Ένα εξαντλημένο από τη δουλειά ξωτικό βγαίνει στον έξω κόσμο και προσπαθεί να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη βοήθεια ενός νέου μικρού φίλου.

*Στη διάθεση σας από 6/12

Δύο

Δύο άγνωστοι ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι είναι ραμμένοι μαζί από την κοιλιά, ενώ σοκάρονται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνουν ποιος ευθύνεται για αυτό το φρικτό μαρτύριο.

*Στη διάθεση σας από 10/12

Πάνω στο Καλύτερο Ξανά

Αφού χωρίζει με τον άντρα των ονείρων της, η Μάρτα ερωτεύεται έναν καλλιτέχνη. Η ζωή όμως επιφυλάσσει μερικές ανατροπές για την άρρωστη κοπέλα και τους φίλους της.

*Στη διάθεση σας από 10/12

Επιστροφή στη Φύση

Παρόλο που μπορεί να μοιάζουν επικίνδυνα, αυτά τα παρεξηγημένα πλάσματα έχουν χρυσή καρδιά – και σπάνε τα δεσμά της αιχμαλωσίας για να βρουν ένα σπίτι.

*Στη διάθεση σας από 10/12

The Hand of God

Το ’80 στη Νάπολη, ο νεαρός Φαμπιέτο κυνηγά το πάθος του για την μπάλα, καθώς μια οικογενειακή τραγωδία χαράσσει το αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στο σινεμά.

*Στη διάθεση σας από 15/12

Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια: Τα Φώτα της Πόλης

Έναν χρόνο αφότου ρίζωσε ο έρωτάς τους, η Κάλι και ο Τζόσεφ αφήνουν το ράντσο για μια οικογενειακή επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο – με την προοπτική να φάμε κουφέτα.

*Στη διάθεση σας από 16/12

Η Βικτόρια και το Μυστήριο

Ύστερα από τον θάνατο της μαμάς της, ένα κορίτσι κι ο μπαμπάς της μετακομίζουν στο άγριο και όμορφο Καντάλ. Μπορεί ένα ξεχωριστό πλάσμα να τη θεραπεύσει; Αληθινή ιστορία.

*Στη διάθεση σας από 24/12

1.000 Χιλιόμετρα ως τα Χριστούγεννα

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, μια ρομαντική κωμωδία και ένας άντρας γύρω στα 30 που μαθαίνει –απρόθυμα– να αφήνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να τον παρασύρει.

*Στη διάθεση σας από 24/12

Μην Κοιτάτε Πάνω

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά…

*Στη διάθεση σας από 24/12

Η Χίλντα και ο Βασιλιάς του Βουνού

Όταν η Χίλντα ξυπνά στο σώμα ενός τρολ, πρέπει να φανεί ξύπνια και θαρραλέα για να επιστρέψει σπίτι, να ξαναγίνει άνθρωπος – και να σώσει την πόλη του Τρόλμπεργκ.

*Στη διάθεση σας από 30/12

Ατρόμητες Φώκιες Μια ατρόμητη φώκια, ο Κουίν, φτιάχνει μια ομάδα από αουτσάιντερ και μαζί αντιμετωπίζουν αμείλικτους καρχαρίες με κοφτερά δόντια για να πάρουν πίσω τη θάλασσα.

*Στη διάθεση σας από 31/12

Voir: Η Ματιά του Δημιουργού

Μέσα απ’ αυτήν τη συλλογή, λάτρεις του σινεμά ερευνούν τις κινηματογραφικές στιγμές που τους ενθουσίασαν, τους μπέρδεψαν, τους δυσκόλεψαν και τους άλλαξαν για πάντα.

*Στη διάθεση σας από 6/12

Ιστορίες μιας Γενιάς με τον Πάπα Φραγκίσκο: Σειρά μίας σεζόν

Ο Πάπας Φραγκίσκος μαζί με άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο 70 ετών και άνω –γνωστούς και άγνωστους– μοιράζονται ιστορίες τους με νεαρούς σκηνοθέτες.

*Στη διάθεση σας από 25/12

Crime Scene: The Times Square Killer

Ο νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς σύγχρονα εγκλήματα μας μεταφέρουν με ανατριχιαστικό τρόπο σε στοιχειωμένες ιστορικές τοποθεσίες.

*Στη διάθεση σας από 29/12

Zodiac

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μια σειρά από φόνους συγκλονίζει το Σαν Φρανσίσκο. Μετά τον καθένα απ’ αυτούς η αστυνομία λαμβάνει μια κρυπτογραφημένη επιστολή από τον serial killer, ο οποίος υπογράφει με το ψευδώνυμο Ζόντιακ. Ένας σκιτσογράφος, ένας δημοσιογράφος κι ένας αστυνομικός θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποκαλύψουν την ταυτότητά του.

*Στη διάθεση σας από 1/12

Παγκόσμιος Πόλεμος Z

Ένας υπάλληλος του ΟΗΕ ταξιδεύει ανά τον κόσμο αναζητώντας θεραπεία για μια θανατηφόρα επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

*Στη διάθεση σας από 1/12

Άγρυπνος στο Σιάτλ

Ενας μικρός που έκανε έκκληση στο ραδιόφωνο να βρεθεί σύζυγος για τον χήρο πατέρα του, διαλέγει ως υποψήφια νύφη μια δημοσιογράφο, η οποία μένει στην άλλη άκρη της Αμερικής.

*Στη διάθεση σας από 15/12

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα