Αυτή την ώρα Ερντογάν και Τσίπρας στην συνέντευξη Τύπου

Δέχτηκαν ερωτήσεις από ένα Τούρκο και έναν Έλληνα δημοσιογράφο.

Parallaxi
αυτή-την-ώρα-ερντογάν-και-τσίπρας-στην-264663
Parallaxi

Με τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Προκόπη Παυλόπουλου και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν νωρίτερα σήμερα στην επίσημη συνάντησή τους, να απασχολούν έντονα τα Μέσα και μετά την -χαμηλότερων τόνων- συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, οι δύο ηγέτες έκαναν κοινές δηλώσεις στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους απατώντας στις ερωτήσεις ενός Τούρκου και ενός Έλληνα δημοσιογράφου.

Το πρόγραμμα του Τούρκου Προέδρου συνεχίζει ως εξής:

Στις 16:30 θα έχει συνάντηση με τον Αρχηγό της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και το επίσημο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με το επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19:25.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Τουρκίας μαζί με την σύζυγό του, και την συνοδεύουσα τουρκική αντιπροσωπεία θα φτάσουν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος», όπου θα τους υποδεχθούν, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης. Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται η άφιξή τους στην Κομοτηνή όπου θα επισκεφθεί το Kirmahalle Cammi και θα ακολουθήσει γεύμα σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, η διήμερη επίσημη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου ολοκληρώνεται στις 16:00 την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου με την αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Ερντογάν και της συζύγου του, καθώς και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας, με ειδική πτήση.

Δείτε όλα τα μέτρα που ισχύουν στην Αθήνα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου ΕΔΩ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα