Ελλάδα

Αυτοκτόνησε ο 33χρονος που σκότωσε τον 7χρονο Αντρέα

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης

Parallaxi
αυτοκτόνησε-ο-33χρονος-που-σκότωσε-τον-7-452073
Parallaxi
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 33χρονος Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Αντρέα στην Κυψέλη το 2017 και στη συνέχεια έκρυψε τα κόκκαλα του σε εργαλειοθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Στις 15 Φεβρουαρίου είχαν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή τόσο ο 33χρονος Πολωνός όσο και η 29χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Προανακριτικά ο 33χρονος είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο, το είχε αφήσει για πολλές ώρες τιμωρία όρθιο και όταν το παιδί δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει το φίμωσε με μονωτική ταινία και του έκλεισε τη μύτη με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

Δείτε επίσης:

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα