Ελλάδα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του

Parallaxi
άκης-τσοχατζόπουλος-νοσηλεύεται-σε-κ-291560
Parallaxi

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός βρέθηκε νωρίτερα στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.

O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε αντιμετωπίσει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα πριν από μερικούς μήνες, συνέπεια επιπλοκών που εμφανίστηκαν στον οργανισμό του, έπειτα από επέμβαση στον αυχένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πυρετό το οποίο σε συνδυασμό με την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του λόγω καρδιολογικών προβλημάτων ανησύχησε τους οικείους του που αποφάσισαν την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται στην κλινική Covid -19 του νοσοκομείου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ τα αποτελέσματα των πρώτων εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε δεν ήταν ανησυχητικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχε πει πως υγεία του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνθηκε κατά την μακρόχρονη παρουσία του στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ καταδικάστηκε με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων και έμεινε στη φυλακή για πέντε χρόνια. Ενώ αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2018.

Πηγή:CNN/ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα