Ελλάδα

Άλιμος: Πυρπόλησαν κατάστημα επίπλων τα ξημερώματα

Έριξαν εύφλεκτο υγρό και προκάλεσαν φωτιά.

Parallaxi
άλιμος-πυρπόλησαν-κατάστημα-επίπλων-1015519
Parallaxi

Συναγερμός σήμανε σήμερα στις 5 το πρωί στην Πυροσβεστική από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατάστημα επίπλων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στον ‘Αλιμο Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 το πρωί σε ισόγειο κατάστημα κτιρίου και οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν ήταν εκτεταμένες, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα απομακρύνθηκαν από τα διαμερίσματά τους μέσω του κλιμακοστασίου.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 6 το πρωί και στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πάντως, σε βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr, φαίνεται κουκουλοφόροι να πλησιάζουν με ένα μηχανάκι το κατάστημα. Ο ένας εξ αυτών κατεβαίνει και αφού σπάει την τζαμαρία, στη συνέχεια ρίχνει το εύφλεκτο υγρό και βάζει φωτιά.

Ακολουθούν εκρήξεις και όπως αποτυπώνεται και στο υλικό εκείνη την ώρα παρέα νεαρών που βρισκόταν απέναντι από τον στόχο των αγνώστων, παρακολουθούσε εμβρόντητη το σκηνικό.

Παράλληλα, ο κουκουλοφόρος τρέχει προς το μηχανάκι που τον περιμένει, κάνοντας νόημα σε κάποιον που, πιθανώς, ακολουθεί.

Τα κίνητρα της ενέργειας ερευνώνται από την ΕΛΑΣ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ, protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα