Επικαιρότητα

Ανακοινώσεις Μητσοτάκη σήμερα για νέους, ιδιοκτήτες ακινήτων και δημόσιους υπαλλήλους

Το γεγονός προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Α. Σκέρτσος.

Parallaxi
ανακοινώσεις-μητσοτάκη-σήμερα-για-νέ-993761
Parallaxi

Ο Άκης Σκέρτσος γνωστοποίησε πως σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει τρία νέα μέτρα στήριξης.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει και θα εξειδικεύσει το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, είπε αρχικά ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Απόψε, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τρία ακόμη μέτρα, τα οποία θα αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους», είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόκειται για τρία νέα μέτρα που σύμφωνα με τον Α. Σκέρτσο είναι κοστολογημένα και ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

«Η ψήφος στην κάλπη της 21η Μαΐου συμβολίζει αν θα πάμε αταλάντευτα μπροστά ή θα επιλέξουμε έναν συνδυασμό κομμάτων που μπορεί να κρατήσει τη χώρα καθηλωμένη ή μπορεί και να την πάει ξανά προς τα πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Το αίτημα της αυτοδυναμίας δεν έχει να κάνει με κάποια αλαζονεία της ΝΔ, αλλά με το ότι η χώρα έχει κάποιους εθνικούς στόχους και χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση», τόνισε ακόμη ο Άκης Σκέρτσος.

«Από την άλλη, έχουμε ένα πρόγραμμα που οδηγεί σε σχήμα Βαβέλ. Διότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει μάθει από το 2015 και μας ξαναφέρνει από το παράθυρο μια συνεργασία με τον κ. Βαρουφάκη, με ένα πρόγραμμα που κοστίζει 83 δισ. και μας στέλνει κατευθείαν στα βράχια, γιατί ξεφεύγει 8-9 φορές από τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας», πρόσθεσε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα