Επικαιρότητα

Αναπληρωτής Πρόεδρος Λέσχης ΑΠΘ: Γι’ αυτό υπάρχουν ουρές

Ζήτησε συγγνώμη από φοιτητές και γονείς για την ταλαιπωρία.

Parallaxi
αναπληρωτής-πρόεδρος-λέσχης-απθ-γι-α-832865
Parallaxi

Για τις απαράδεκτες εικόνες που σημειώνονται καθημερινά έξω από τη Λέσχη του ΑΠΘ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Απόστολος Αποστολίδης.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λέσχης του ΑΠΘ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους σημειώνονται καθυστερήσεις, ενώ ζήτησε συγγνώμη από φοιτητές και γονείς για την ταλαιπωρία.

«Στη φοιτητική λέσχη γίνεται ένα μεγάλο έργο στεγάνωσης των ταρατσών το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Οι βροχές των τελευταίων εβδομάδων είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Γι’ αυτό τον λόγο, δεν λειτουργούσαν όλες οι γραμμές διανομής.

Εξαιτίας των έργων αυτών αποφασίσαμε να ισχύσει και ως τρόπος το take away. Ένα άλλο ζήτημα είναι ο αριθμός των φοιτητών, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος τώρα που ξεκίνησε και πάλι η δια ζώσης λειτουργία».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της φοιτητικής λέσχης δεσμεύτηκε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα, λέγοντας: «Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν τελειώσει οι εργασίες για να ανοίξουμε την κάτω λέσχη και να δώσουμε σίτιση δια ζώσης. Φυσικά θα υπάρχει και η άνω λέσχη όπου θα συνεχίσουμε να δίνουμε και πακέτο. Συνεργαζόμαστε επίσης με την ανάδοχη εταιρεία για πρόσληψη προσωπικού και την εισαγωγή αυτοματοποιημένων μηχανών συσκευασίας για να ελαχιστοποιηθεί χρόνος προετοιμασίας γευμάτων take away».

Πηγή: TV100

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα