Top

Ανάρτηση- απάντηση της Δ. Ακριτίδου για τον εμβολιασμό της εκτός σειράς

Οι αιχμές της κατά του δημάρχου, Κ. Ζέρβα.

Parallaxi
ανάρτηση-απάντηση-της-δ-ακριτίδου-για-728890
Parallaxi
ακριτίδου

Toυς λόγους για τους οποίους εμβολιάστηκε εκτός σειράς επιχειρεί να εξηγήσει η μέχρο πρότινος αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Ακριτίδου.

Μάλιστα, η ίδια αφήνει αιχμές κατά του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

“Ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο που εργάζεται στο ίδρυμα, ότι είχαν τελειώσει οι εμβολιασμοί όλων των νοσηλευομένων και του προσωπικού που ήταν σε θέση και επιθυμούσαν να εμβολιασθούν και πως υπήρχαν έτοιμα, αδιάθετα εμβόλια, η βιωσιμότητα των οποίων θα έληγε σε μία ώρα με συνέπεια τη καταστροφή τους”, σημειώνει στο Facebook η Δήμητρα Ακριτίδου.

“Είναι φανερό ότι οι ενέργειες του Δημάρχου δεν προέκυψαν από θέματα ηθικής, αλλά από δικά του προσωπικά συμφέροντα”, σημειώνει μεταξύ άλλων η Δ. Ακριτίδου.

Παρακάτω η ανάρτηση της κυρίας Ακριτίδου στο Facebook:

ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι της ηθικής, που αναφέρθηκε από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Ο Άγιος Παντελεήμων, είναι μια δομή κλειστής νοσηλείας στους χώρους του οποίου πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την 25η Ιανουαρίου του 2021. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και κατά τις 15:45, ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο που εργάζεται στο ίδρυμα, ότι είχαν τελειώσει οι εμβολιασμοί όλων των νοσηλευομένων και του προσωπικού που ήταν σε θέση και επιθυμούσαν να εμβολιασθούν και πως υπήρχαν έτοιμα, αδιάθετα εμβόλια, η βιωσιμότητα των οποίων θα έληγε σε μία ώρα με συνέπεια τη καταστροφή τους.

Ερωτήθηκα εάν επιθυμούσα να εμβολιαστώ, προσερχόμενη στην επόμενη μισή ώρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της δόσης, κατόπιν προτροπής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στους εκεί παριστάμενους. Αποφάσισα να μεταβώ αμέσως, γιατί ανήκω σε ευπαθή ομάδα, αλλά χωρίς να πάρω τη θέση κανενός, ούτε να παρακάμψω κανέναν, γιατί θα ήταν ζήτημα ΗΘΙΚΗΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, απ’ ότι πληροφορήθηκα, ακόμη και μετά τον εμβολιασμό μου, υπήρξαν 5 αδιάθετα εμβόλια τα οποία και κατεστράφησαν. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και όχι της ηθικής. Είναι φανερό ότι οι ενέργειες του Δημάρχου δεν προέκυψαν από θέματα ηθικής, αλλά από δικά του προσωπικά συμφέροντα.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες της Θεσσαλονίκης με ύψιστο αίσθημα δικαίου και ηθικής.

Το σκάνδαλο και η εμπλοκή Ακριτίδου- Τσαβλή 

Υπενθυμίζεται ότι, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες για εκτός σειράς εμβολιασμό της αντιδημάρχου στο ίδρυμα που είναι γιατρός η κόρη της και προσώπων του περιβάλλοντος του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσου Τσαβλή, που είναι γιατρός στο ίδρυμα που ερευνάται.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας χθες (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021) απάλλαξε των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Ο δήμαρχος όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί ζήτησε την παραίτηση της αντιδημάρχου η οποία αρνήθηκε να παραιτηθεί. Ο δήμαρχος δεν δικαιούται εκ του καταστατικού να παραιτήσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου οπότε τον κάλεσε δημόσια να παραιτηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Πληροφορίες λένε ότι ο Δρόσος Τσαβλής δεν είναι πρόθυμος να το κάνει.

Σύννεφα στις σχέσεις των δύο ανδρών έχουν ξεκινήσει καιρό τώρα.

Η αντιδήμαρχος είναι οργανωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και έχει απασχολήσει στο παρελθόν ακόμα και το ίδιο της το κόμμα όπως πρόσφατα αποκάλυψε η parallaxi.

Θεσσαλονίκη Μαζί: Γαλάζια στελέχη στέρησαν το δώρο της ζωής

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα