Ελλάδα

Ανατροπή στη δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Καταπέλτης η Εισαγγελέας.

Parallaxi
ανατροπή-στη-δίκη-για-την-απαγωγή-και-δ-282910
Parallaxi

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το anikolouli.gr υπάρχει ανατροπή στην δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, με την απαγωγή και δολοφονία του 27χρονου -τότε- Μάριου Παπαγεωργίου. 

Η Εισαγγελέας παρουσίασε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών επίσημο έγγραφο της αστυνομίας με μαρτυρία γυναίκας που αναφέρει πως έκαψαν το πτώμα του Μάριου στο Άνω Διακοπτό Αχαΐας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιστότοπου της Αγγελικής Νικολούλη, κατά την έναρξη της συνεδρίασης η εισαγγελέας στην αρχική της πρόταση δέχτηκε ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν είχαν κατηγορηθεί για τη συμμετοχή τους σ΄αυτήν και αναγνώρισε την εμπλοκή δυο συγκεκριμένων ατόμων στην υπόθεση, σαν συνεργάτες του βασικού κατηγορούμενου.

Στην αγόρευση της η Εισαγγελέας αναφέρθηκε στην εσκεμμένη από την πλευρά του κατηγορούμενου ως “εγκέφαλου” της υπόθεσης, καλλιέργεια του πορτραίτου της πατρικής φιγούρας.

Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εισαγγελέας χαρακτήρισε τον “εγκέφαλο” “εγκληματικό νου, παθολογικό ψεύτη, ανάλγητο, με την αίσθηση της παντοδυναμίας, όπως προέκυψε μέσα από τις καταθέσεις, χωρίς να αλλάξει τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια!.”

Η δίκη συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα