Ανατροπή στο φονικό στην Κέρκυρα: Δεν ήταν ζευγάρι τα θύματα

Τι όπλισε το χέρι του δράστη.

Parallaxi
ανατροπή-στο-φονικό-στην-κέρκυρα-δεν-ή-769623
Parallaxi

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του φονικού στην περιοχή Δασιά, στην Κέρκυρα.  Ένας άνδρας 60 ετών πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους. Αν και στην αρχή έγινε γνωστό, ότι τα θύματα ήταν ζευγάρι, η εξέλιξη της έρευνας δεν το επιβεβαίωσε.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στην ίδια αυλή πυροβόλησε και σκότωσε και τον αλλοδαπό που έμενε στον πρώτο όροφο, ενώ στη συνέχεια φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του και να αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Ο 60χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τη σπιτονοικοκυρά του, στην οποία χρωστούσε ενοίκια και η οποία του έλεγε, ότι θα του κάνει έξωση, γιατί ήθελε να νοικιάσει το σπίτι.

Από τις μαρτυρίες προκύπτει, ότι τόσο τη γυναίκα, όσο και τον Ελληνογάλλο, που επίσης έπεσε νεκρός από τα πυρά του 60χρονου, ήθελε να τους σκοτώσει και δεν πρόκειται για παράπλευρες απώλειες. Ο Ελληνογάλλος και η άτυχη γυναίκα είχαν καλή σχέση, καθώς ο πρώτος είχε αγοράσει το σπίτι του από εκείνη. Ο 60χρονος θύτης ήταν εργάτης και είχε αναλάβει να φροντίζει και τον κήπο του συγκροτήματος.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα