Ελλάδα

Η απάντηση Κραουνάκη στην απάντηση της Λίνας Μενδώνη

Τι απαντά ο τραγουδιστής στην υπουργό Πολιτισμού.

Parallaxi
η-απάντηση-κραουνάκη-στην-απάντηση-τη-473484
Parallaxi
Kεντρική Εικόνα Facebook @ Σταμάτης Κραουνάκης

Επιστολή έστειλε τo Σάββατο η οικογένεια του σπουδαίου Θάνου Μικρούτσικου στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, όπου σημείωνε ότι αρνείται τη δημοσία δαπάνη για την κηδεία του καλλιτέχνη. Παράλληλα, μέσω της ίδιας επιστολής κι αφετέρου έκανε έκκληση για αδειοδότηση του φορέα διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων που συνέστησαν οι ίδιοι οι δημιουργοί.

Η Λίνα Μενδώνη αφού δήλωσε ότι «λυπάται» για την άρνηση της προσφοράς του υπουργείου, είπε πως είναι υπέρ της αδειοδότησης του νέου φορέα αλλά «με την τήρηση των διαδικασιών του θεσμικού πλαισίου». Μάλιστα, ζήτησε από τους δημιουργούς-ιδιοκτήτες «business plan».

Δείτε εδώ την απάντηση της Λίνας Μενδώνη.

Στην απάντηση αυτή, ο Σταμάτης Κραουνάκης απαντά ως εξής:

Αξιότιμη Κυρία Μενδώνη Σας ξενύχτησε η ανακοίνωση της Οικογένειας Θάνου Μικρούτσικου Για να απαντήσετε έστω για πρώτη φορά στην ώρα σας. Γιατί από τον Οκτώβριο μέχρι τώρα σε όλες μας τις κρούσεις Αδιαφορείτε ηχηρά. Αντίθετα οι νομικοί σας σύμβουλοι Λέγανε κατ ιδίαν στους διαδρόμους του ΥΠΠΟ «ΑΕΠΙ θα λέτε και θα κλαίτε» Επίσης περιέργως διαβάζουμε για πρώτη φορά ότι θα πληρώσετε και το μπίζνες πλαν Αυτό επίσης περιέργως δεν το θυμάται κανείς από τους Συναδέλφους που σας συνάντησε. Δώστε την άδεια τώρα Και δεσμευόμαστε στον τακτό χρόνο Να σας παραδώσουμε το περιβόητο μπίζνες πλαν Που εσείς το βάλατε μπροστά χωρίς να είναι υποχρεωτικό.

και που εφήυραν επιδεικτικά,οι νομικοί συνεργάτες σας Για να μας καθυστερήσουν, κι άλλο, μέχρι να γεμίσουμε ΑΟΔ. Γιατι έρχονται κι άλλες και προφανώς δεν το ξέρετε…

Όμως αγαπητή κυρία όπως τονίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου μας, το σοβαρότερο μπίζνες πλαν είναι τα ίδια τα ατράνταχτα ρεπερτόριά μας, που μάλλον απ’ ότι δείχνει, επιθυμείτε εσείς και οι συνεργάτες σας,να παραδώσουμε, υποχρεωμένοι από την ανέχεια,σε οποιαδήποτε ΑΟΔ θέλει να μας τα αγοράσει. Να σπάσουμε έτσι και την Ενότητά μας και να χαίρεται ο Λύκος στην Ανεμοζάλη. Κάντε λοιπόν αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε Υπουργός Οποιασδήποτε πολιτισμένης Χώρας. Δώστε την άδεια τώρα και θα σκεφτούμε εμείς με ποιους θα συνεργαστούμε και με ποιους μας συμφέρει. Κυρίως όμως ειλικρινά σταματήστε Να επαναλαμβάνετε οτι γίνεται παραπληροφόρηση Για πολιτικούς ή άλλους λόγους. Αν όλοι οι Δημιουργοί ήμασταν Σύριζα Μάλλον δεν θα ήσασταν τώρα εκεί. Μην χρονοτριβείτε ξενυχτώντας για τύπου καλοπροαίρετες απαντήσεις. Εγώ προσωπικά δεν σας πολυπιστεύω. Έχουν διαφανεί εδώ και καιρό οι προθέσεις καθυστέρησης Εις βάρος μας. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο άλλης καθυστέρησης. Φερθείτε επιτέλους Κυρία και Υπουργός. Την καλημέρα μου Σταμάτης Κραουνάκης. 25/1/2020

Υγ Απαντάτε με αλαζονεία ως Κράτος σε μια οικογένεια που θρηνεί Αντέξτε τη γενναία αντίδρασή τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα