Επικαιρότητα

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στη δήλωση Καραμανλή

Πώς αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Parallaxi
η-απάντηση-συριζα-και-κκε-στη-δήλωση-κα-471771
Parallaxi

Δήλωση για τα περί «αποβρασμάτων της κοινωνίας» έκανε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Βαρεμένος. 

«Ο Υπουργός Μεταφορών μέσα σε χρόνο ρεκόρ μετατράπηκε σε ”Υπουργό των υπερβολών”, χαρακτηρίζοντας αποβράσματα της κοινωνίας όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αφού όμως ο Υπουργός πήρε φόρα, μήπως του βρίσκεται πρόχειρος κάποιος χαρακτηρισμός για εκείνους που είχαν στήσει το κύκλωμα των πλαστών εισιτηρίων και κυρίως για εκείνους που τους κάλυπταν; Εάν έχει κάτι επ’ αυτού ας βγει σε κάποια ”φιλόξενη συχνότητα” να το πει, αλλιώς ας αφήσει για λίγο το μετρό και να θυμηθεί το μέτρο».

Σε σχολιασμό προέβη και το ΚΚΕ. «Η τοποθέτηση του νέου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλή ότι όποιος δεν πληρώνει το εισιτήριο του Μετρό θα πρέπει να νοιώθει “απόβρασμα της κοινωνίας” είναι απαράδεκτη και προσβλητική», αναφέρει υπογραμμίζοντας «ο κ. Καραμανλής αντί να υβρίζει, καλά θα κάνει να φροντίσει να μειωθεί το μεγάλο -και σε πολλές περιπτώσεις απαγορευτικό- κόστος που πληρώνουν για τις μεταφορές τους τα λαϊκά στρώματα, όπως επίσης να αντιμετωπιστούν οι υποβαθμισμένες υπηρεσίες και η εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων στις συγκοινωνίες, που δημιουργεί κινδύνους ακόμα και για την ασφάλεια των επιβατών».

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Η μέρα που η λέξη «απόβρασμα» έγινε παράσημο

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα