Ελλάδα

Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης-τραγουδιστής

Πως κατάφερνε να μην γίνεται αντιληπτός;

Parallaxi
αποφυλακίστηκε-ο-δραπέτης-τραγουδισ-445494
Parallaxi

Ο δραπέτης – τραγουδιστής, ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση με την ιστορία και τη σύλληψή του πριν από λίγες εβδομάδες, αποφυλακίστηκε καθώς η κατηγορία εις βάρος του για απάτη από κακούργημα μετατράπηκε σε πλημμέλημα.

Ο 45χρονος, ο οποίος τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος – παρουσιαστής διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού, ήταν τελικά δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.

Την περίοδο 2002- 2003, είχε αποδράσει από τη συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης, όπου κατηγορούνταν για άλλη υπόθεση απάτης και τα τελευταία χρόνια υποτίθεται ότι καταδιωκόταν κι αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ.

Το 1996, είχε συλληφθεί στην Κρήτη, όπου εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου, δηλώνοντας γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα για να πείσει τους επιχειρηματίες, είχε στείλει, από ανθοπωλείο της περιοχής, λουλούδια στον εαυτό του, με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή! Έτσι κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έκτοτε έδινε τακτικά το «παρών» στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα