Επικαιρότητα

Αποκεντρώμενη Διοίκηση: Όχι στην ένσταση Βούγια – Κουράκη για την κοπή των δένδρων της Τσιμισκή

Εντός πλαισίου η σχετική απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης

Parallaxi
αποκεντρώμενη-διοίκηση-όχι-στην-ένστ-1012059
Parallaxi

Ως μη βάσιμη απορρίφτηκε η ένσταση που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  Σπύρος Βούγιας και Ανδρέας Κουράκης, για την απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης, να κόψει τα δένδρα της οδού Τσιμισκή.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, θεωρεί ότι η απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης, είναι νομότυπη καθώς ελήφθη μετά και από εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας πράσινου.

Ο Σπύρος Βούγιας, από την πλευρά του σχολίασε ότι η αρνητική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης πως δεν ήταν τυχαία, καθώς ο θόρυβος για την κοπή των δένδρων της Τσιμισκή, είχε πάρει ενοχλητικές διαστάσεις.

«Τώρα κλείνουν έτσι τον κύκλο, καθώς η Αποκεντρωμένη μας προτείνει να προσφύγουμε στις υπηρεσίες του δήμου εναντίον του οποίοι προσφύγαμε», σχολιάζει και επισημαίνει πως « δεν είναι τυχαίο ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έχει απαντήσει για τις ενστάσεις που καταθέσαμε για την κοπή των δένδρων της Δελφών και της Κωνσταντινουπόλεως».

Διαβάστε στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εδώ:    Προσφυγή_Δήμος_Θεσσαλονίκης_Κοπή_Δένδρων-1

Στο μεταξύ σάλος στα social από την αποκάλυψη στην οποία προέβη ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γαζάκης ότι η εικόνα με την οποία απάντησε ο δήμος Θεσσαλονίκης στην οργή των πολιτών για το κόψιμο των δέντρων στην Τσιμισκή δεν ήταν από τα δέντρα της Τσιμισκή.

Λίγο νωρίτερα ο δήμος είχε βγάλει ανακοίνωση κατηγορώντας τους πολίτες για πολιτικά κίνητρα στην ευαισθησία της κοπής των δέντρων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα