Αθλητισμός

Αποκλεισμός – σοκ με φωνές για Άρη – Κάζο για ΑΕΚ

Εκτός Ευρώπης από νωρίς οι δύο ελληνικές ομάδες.

Parallaxi
αποκλεισμός-σοκ-με-φωνές-για-άρη-κά-793521
Parallaxi

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Πέμπτης για τις ελληνικές ομάδες στο Europa Conference League καθώς Άρης και ΑΕΚ έμειναν εκτός συνέχειας.

Ο Άρης με παλικαρίσια εμφάνιση ισοφάρισε το σκορ της ήττας στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Αστάνα και με 2-0 έστειλε το ματς στην παράταση σε ένα «Κλ. Βικελίδης» που έδωσε τον παλμό στην επιστροφή των φιλάθλων των «κιτρίνων» στις εξέδρες.

Ο Ιταλός διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη και τον άφησε και με δέκα παίκτες προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Θ. Καρυπίδη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Τη «μαχαιριά» στον Άρη όμως έβαλε ο Μπίτρι λίγο πριν την εκπνοή της παράτασης χαρίζοντας την πρόκριση στην Αστάνα, παρά την ήττα με 2-1.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ γνώριζε οδυνηρό αποκλεισμό στο ΟΑΚΑ από την Βελέζ Μόσταρ από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς είδε τρεις παίκτες της να μην βρίσκουν στόχο. Το ματς έστειλε στην παράταση στο 90’+8′ ο Μάνταλος.

Μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη νεοσύστατη διοργάνωση ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο την Μποέμιανς από την Ιρλανδία σε διπλά παιχνίδια.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα