Διεθνή

Απόπειρα εισβολής στη Βενεζουέλα-Συλλήψεις

Για δύο Αμερικανούς υπηκόους που συνελήφθησαν από τις αρχές της Βενεζουέλας, κατά την απόπειρα θαλάσσιας εισβολής στη χώρα, έκανε λόγο ο Νικολάς Μαδούρο

Parallaxi
απόπειρα-εισβολής-στη-βενεζουέλα-συλ-590906
Parallaxi

Για δύο Αμερικανούς υπηκόους που συνελήφθησαν από τις αρχές της Βενεζουέλας, την Κυριακή (03/05), κατά την απόπειρα θαλάσσιας εισβολής στη χώρα, έκανε λόγο ο Νικολάς Μαδούρο σε διάγγελμά του, προσθέτοντας πως πρόκειται για φύλακες του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας ανέφερε, τη Δευτέρα (04/05) πως -μεταξύ των συλληφθέντων για τη θαλάσσια εισβολή στη Βενεζουέλα που σημειώθηκε την Κυριακή (03/05)- είναι και δύο υπήκοοι των ΗΠΑ.

Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη σύλληψη «νέας ομάδας μισθοφόρων» Οι Αμερικανοί πολίτες, όπως είπε ο Μαδούρο, είναι ο Λουκ Ντένμαν και ο Έιραν Μπάρι, οι οποίοι -σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας- είναι σωματοφύλακες του Ντόναλντ Τραμπ.

Βίντεο από τους 13 «τρομοκράτες» που συνέλαβε η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, κοινοποιήθηκε στο Twitter.

Σε βίντεο, διάρκειας 27 δευτερολέπτων, φαίνεται ένας άνδρας και στο σχετικό tweet υποστηρίζεται το εξής:

«Ακούστε προσεκτικά, είναι μόνο 27 δευτερόλεπτα αλλά τα λένε όλα: “Είναι μεσάζοντες του Αρχηγού Ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ και λένε ότι προέρχονται από τον Σύμβουλο Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ».

​Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εσωτερικών του Καράκας, Νέστορ Ρεβερόλ, είπε, την Κυριακή (03/05), ότι αρκετοί εξτρεμιστές είχαν προσπαθήσει να εισβάλουν στο βόρειο τμήμα της χώρας, χρησιμοποιώντας ταχύπλοα, σημειώνοντας ότι οκτώ σκοτώθηκαν και δύο άλλοι συνελήφθησαν.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα