Ελλάδα

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο άντρας που τραυμάτισε βαριά τη σύντροφό του

Έχει εξαιρετικά βίαιο παρελθόν: το 2015 είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει και την τότε σύντροφό του στο Άργος

Parallaxi
αργυρούπολη-παραδόθηκε-και-συνελήφθ-524024
Parallaxi

Παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 46χρονος που αναζητείτο για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης τα ξημερώματα της Παρασκευής ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του και στη συνέχεια ενημέρωσε συγγενή του που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και έκτοτε εξαφανίστηκε, προφανώς για να διαφύγει της σύλληψης.

Ο ίδιος είχε εξαιρετικά βίαιο παρελθόν και είχε απασχολήσει και το 2015 τις Αρχές για παρόμοιο λόγο, αφού τότε είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει και την τότε σύντροφό του στο Άργος.

Ο 46χρονος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που διενεργεί συνεχείς έρευνες για την σύλληψή του. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο κατηγορούμενος κρυβόταν σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου.

Παράλληλα, ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πηγή News247.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα