Ελλάδα

Αρναούτογλου: Κρύο σίγουρα και ίσως και χιόνια τις επόμενες μέρες

Ολοταχώς για νέο κύμα ψυχρού μετώπου οδεύει ο καιρός με τις συνθήκες να αλλάζουν τα επόμενες 24ωρα - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
αρναούτογλου-κρύο-σίγουρα-και-ίσως-κα-951147
Parallaxi

Ολοταχώς για νέο κύμα ψυχρού μετώπου οδεύει ο καιρός με τις συνθήκες να αλλάζουν τα επόμενες 24ωρα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, θα έχουμε πολύ κρύο και δεν αποκλείεται να έχουμε χιόνια ακόμη και στα πεδινά.

Ειδικότερα, για το πρωί του Σαββάτου προβλέπονται καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο, πιο τοπικά φαινόμενα σε Κρήτη και Κυκλάδες και συννεφιά στα ΒΑ της χώρας. Ηλιοφάνεια θα έχουμε στα κεντρικά και συννεφιές με λίγες βροχές στα δυτικά.

Από το μεσημέρι και μετά αυξημένη θα είναι η συννεφιά στα ΒΑ και θα ανοίξει ο καιρός στα ανατολικά. Λίγες βροχές σε Πελοπόννησο και δυτικά. Το βράδυ βροχές θα έχουμε στα νότια του Ιονίου, στην Πελοπόννησο και την Αττική – Βοιωτία.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και όσο πιο νότια τόσο πιο ενισχυμένη με την θερμοκρασία στους 11 στα κεντρικά, στους 7 με 10 στα βόρεια, στους 12 στο Αιγαίο και στους 13 στα δυτικά.

Ο καιρός σε Αττική – Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, το πρωί θα έχουμε αυξημένη συννεφιά και γρήγορα ο καιρός θα ανοίξει. Το βράδυ ίσως έχουμε τοπικές μπόρες στις νότιες περιοχές. Η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε ηλιοφάνεια το πρωί και μέσα στην ημέρα θα έχουμε αραιά σύννεφα. Η θερμοκρασία από 4 έως 10 βαθμούς.

Την Κυριακή στη νότια Ελλάδα θα έχουμε κάποιες νεφώσεις και μπόρες μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία στους 10 στα κεντρικά, στους 2 στα ΒΔ και στους 9 στα βόρεια.

Τη Δευτέρα, συννεφιές στα κεντρικά με μπόρες χιονιού στα ορεινά κεντρικά. Η θερμοκρασία στους 10 βαθμούς στα κεντρικά και 3 με 8 στα βόρεια.

Την Τρίτη θα διάσπαρτα φαινόμενα και όσο πιο νότια κατεβαίνει θα έχουμε και κάποιες αξιόλογες βροχές. Η θερμοκρασία στους 11 βαθμούς στα κεντρικά και από 5 έως 10 στα βόρεια.

Την Τετάρτη στα ΝΑ θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 10 με 11 στα κεντρικά, στους 7 με 10 στα βόρεια και στους 13 στα νότια.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα