Ελλάδα

Αρτα: «Ήταν σίγουρος ότι είχε αφήσει το παιδί στο βρεφονηπιακό»

Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο και βρέθηκε νεκρό

Parallaxi
αρτα-ήταν-σίγουρος-ότι-είχε-αφήσει-το-1005893
Parallaxi

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένουν οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα που πέθανε από θερμοπληξία στο αυτοκίνητο του πατέρα του. Ο πατέρας του άτυχου βρέφους στην Άρτα, ο οποίος σήμερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Λαμπράκη, στον οποίο επισήμανε ότι «νιώθει άχρηστος».

Ο δικηγόρος του πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης, μίλησε στην εκπομπή Live News και εξήγησε ότι μέχρι να τον καλέσει η σύζυγός του και να τον ρωτήσει πού είναι το παιδί, πίστευε ότι το είχε αφήσει στο βρεφονηπιακό, περιγράφοντας παράλληλα τις κινήσεις του 37χρονου μέχρι τη στιγμή που αντίκρισε νεκρό το παιδί του.

Ερωτηθείς για το τραγικό συμβάν, είπε ότι «το παιδί δεν κοιμήθηκε το βράδυ γιατί είχε κολικούς και έμειναν όλο το βράδυ ξύπνιοι. Υπήρχε και το άγχος της εργασίας. Ήταν μία δύσκολη μέρα για αυτόν. Η γυναίκα πριν λίγο μέρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα μαζί με το παιδί, και δεν ήθελε να οδηγεί».

Δικηγόρος πατέρα στην Άρτα: «Το μωρό είχε κοιμηθεί, ο πατέρας αγνόησε την παρουσία του» «Εκείνο το πρωί έβαλαν μαζί το παιδί στο κάθισμα και ο πατέρας ανέλαβε να το πάει στο βρεφονηπιακό» συνέχισε ο δικηγόρος.

«Ο πατέρας σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και εκείνη τη στιγμή μπλόκαρε το μυαλό του, μπλόκαρε η λογική του. Το ανθρώπινο μυαλό δεν είναι τέλειο. Το παιδί μάλλον κοιμόταν, είχε νανουριστεί από το κούνημα του αυτοκινήτου και ο πατέρας αγνόησε εντελώς την παρουσία του. Ούτε που το σκέφτηκε. Πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τον συνάδελφό του και έφυγαν για τη Λευκάδα για 7 ώρες».

«Τότε αντιλήφθηκε ότι δεν το άφησε στο βρεφονηπιακό» Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στο καθοριστικό τηλέφωνο της συζύγου του, κατά το οποίο ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι δεν άφησε ποτέ το παιδί τους στο βρεφονηπιακό.

«Στο τελείωμα της βάρδιας, πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί και της είπαν πως δεν είναι εκεί. Κάλεσε τον σύζυγό της και εκείνος της είπε με βεβαιότητα ότι είναι στο βρεφονηπιακό. Τότε αντιλήφθηκε πως δεν το είχε αφήσει ποτέ. Πήρε το αμάξι του ΔΕΔΔΗΕ χωρίς να ρωτήσει. Πέρασε ανάποδα τον δρόμο για να φτάσει πιο γρήγορα και έφτασε την ίδια ώρα με τη σύζυγό του.Πολύ άσχημη εικόνα, και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό τους», είπε και πρόσθεσε πως ο πατέρας παίρνει μεγάλη φαρμακευτική αγωγή για να αντέξει το συμβάν.

Μάλιστα δικαιολόγησε και το ξέσπασμα των συγγενών της συζύγου, λέγοντας πως «είναι φυσικό μια μητέρα που χάνει το μωρό της να θέλει να σκοτώσει τον υπεύθυνο, ακόμα και αν είναι ο σύζυγός της».

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα