Ελλάδα

ΑΣΕΠ: “Μπλόκαρε” η ιστοσελίδα πιθανώς λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας

Η εναλλακτική επιλογή για να δείτε αποτελέσματα του διαγωνισμού

Parallaxi
ασεπ-μπλόκαρε-η-ιστοσελίδα-πιθανώς-978863
Parallaxi

Η μεγάλη επισκεψιμότητα στη σελίδα του ΑΣΕΠ, πιθανώς λόγω της σημερινής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του μεγάλου διαγωνισμού, είχε πέσει για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να μη μπορούν να συνδεθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, Τετάρτη 4/5, βγήκαν τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2Γ2022, όπου εξετάστηκαν γραπτώς υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Η βάση έχει οριστεί στις 55 μονάδες για κάθε μάθημα.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αναρτήθηκαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, ωστόσο η σελίδα έχει «πέσει» από σήμερα το απόγευμα και ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι σε θέση να δουν τους πίνακες με τους επιτυχόντες και τους αποτυχόντες.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η ώρα κατά την οποία η λειτουργία της ιστοσελίδας θα επανέλθει, ωστόσο εάν θέλετε να δείτε βήμα – βήμα πώς θα μπείτε για να δείτε τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Τα μόνα στοιχεία που έχουμε προς το παρόν είναι ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 77.073 υποψήφιοι (άτομα δηλαδή που προσήλθαν τουλάχιστον σε 1 μάθημα). Το ποσοστό των επιτυχόντων ανήλθε στο 19,3%, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιτυχόντες ξεπέρασαν τους 14.000.

Μέσα από σχετική ανακοίνωση, ο ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι ενστάσεις κατά της βαθμολογίας, όπως και επανεξέταση ή νέα βαθμολόγηση των γραπτών, δεν επιτρέπονται.

Σημειώνουμε ότι αυτό ήταν το α’ στάδιο του διαγωνισμού ΑΣΕΠ: «Προκειμένου οι επιτυχόντες του Α΄ΣΤΑΔΙΟΥ, να μπορούν να υποβάλουν αίτηση στις προκηρύξεις του Β΄ΣΤΑΔΙΟΥ, πρέπει να έχουν δηλώσει ορθά, σύμφωνα με την Πρόσκληση/Προκήρυξη 2Γ/2022, τα τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών ή/και πρόσθετα προσόντα) ανά κωδικό θέσης. Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση το ΑΣΕΠ δεν έχει προβεί στη συσχέτιση των κωδικών θέσεων με τα δηλωθέντα προσόντα».

Προφανώς η επιτυχία στο α’ στάδιο είναι προαπαιτούμενο για να προχωρήσουν οι υποψήφιοι στο β’ στάδιο.

ΠΗΓΗ ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα