Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Πώς να ενισχύσεις την αίτησή σου στο παρά πέντε

Να τι μπορείς να κάνεις.

Parallaxi
ασεπ-πώς-να-ενισχύσεις-την-αίτησή-σου-σ-206202
Parallaxi

ασεπ

Δεκάδες νέες προκηρύξεις και διαγωνισμοί έρχονται από τον ΑΣΕΠ και εσύ δεν έχεις παρά να προετοιμαστείς καταλλήλως προτού καταθέσεις τις αιτήσεις που σε αφορούν.

Υπενθυμίζεται ότι, αυτήν την περίοδο αναμένεται να ανακοινωθεί η προκήρυξη “μαμούθ” για τις προσλήψεις στους δήμους.

Ειδικότερα και με βάση ανώτερες πηγές του ΑΣΕΠ- εκτός απροόπτου- η προκήρυξη θα βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο στις 22 με 23 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έκδοση νέας μεγάλης προκήρυξης μονίμων βρίσκεται το ΑΣΕΠ, που θα αφορά 822 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ.

Όπως μετέδωσε το Έθνος, η προκήρυξη θα εκδοθεί εντός Δεκεμβρίου, ενώ οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του 2022.

Όσα πρέπει να ξέρεις:

Tα κριτήρια 

Πρέπει να έχεις κατά νου πως ο ΑΣΕΠ πλέον ζητά Πιστοποίηση Αγγλικών. Αυτή μοριοδοτεί κατά πολύ και αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες για διορισμό και προσλήψεις.

Εντοπίζεται μία Πιστοποίηση Αγγλικών που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να μπορεί ο υποψήφιος να τη λαμβάνει εύκολα μέσα σε 2 με 3 ημέρες ώστε να προλαβαίνει τις προκηρύξεις που θέλει.

Με την Πιστοποίηση Αγγλικών που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ ο υποψήφιος μπορεί μέσα σε μία ημέρα να δώσει τηλεξέταση από το σπίτι του, μέσω ηλεκτρονικού τεστ στον προσωπικό του υπολογιστή! Ο υποψήφιος καλείται μάλιστα να εξεταστεί μόνο σε Reading – Listening.

Πηγή: Έθνος

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα