Ελλάδα

Αθήνα: Το ΚΚΕ εμπόδισε έξωση ανάπηρης γυναίκας λόγω πλειστηριασμού από fund

Είχε πάρει στεγαστικό δάνειο

Parallaxi
αθήνα-το-κκε-εμπόδισε-έξωση-ανάπηρης-γ-977498
Parallaxi

Ακόμα μία απόπειρα έξωσης αποτράπηκε σήμερα, αυτή τη φορά στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας σε βάρος μιας ανάπηρης γυναίκας, μετά την παρέμβαση μελών του ΚΚΕ, συνδικαλιστών και εργατικών Σωματείων.

Όπως αναφέρει το 902.gr, δικαστικός επιμελητής και αστυνομία επιχείρησαν να διώξουν από το σπίτι της μια 50χρονη γυναίκα με αναπηρία, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης.

Σύμφωνα όσα υποστήριξε η ίδια η γυναίκα, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο αλλά αδυνατούσε να ολοκληρώσει την αποπληρωμή.

Το δάνειο πέρασε σε fund και μόλις η 50χρονη πήρε την αναπηρική σύνταξή της, μόλις 300 ευρώ, ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Σημειώνει ωστόσο ότι ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα σήμερα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από την οικεία της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί… μάζεψαν τα φάρμακα της γυναίκας και τα έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα.

«Ευτυχώς μας ενημέρωσαν γρήγορα οι κάτοικοι της περιοχής και ήρθαμε και σταματήσαμε τη έξωση της γυναίκας, που θα έμενε στον δρόμο κυριολεκτικά. Μια τσάντα με τα φάρμακά της είχε μόνο και ο καροτσάκι της.

«Όπου υπάρχει λαϊκό σπίτι στο οποίο θα πάνε να πετάξουν τον κόσμο έξω, εμείς θα είμαστε εκεί να τους σταματάμε, αυτό είναι ξεκάθαρο», δήλωσε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος ΕΚ Πειραιά και πρόεδρος Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ ΠΑΜΕ για το περιστατικό.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα