Αθλητισμός

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για 17η χρονιά, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που έχει καθιερωθεί ως εκδήλωση της άνοιξης στις εγκαταστάσεις του σχολείου

Parallaxi
αθλητικο-φεστιβαλ-κολεγιου-δελασαλ-1012247
Parallaxi

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 17η χρονιά, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή14  Μαΐου 2023, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που έχει καθιερωθεί ως εκδήλωση της άνοιξης στις εγκαταστάσεις του σχολείου, από τις 10:00 έως τις 15:00. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, αθλητικούς αγώνες με γνωστές και ιστορικές ομάδες της πόλης και παρουσιάσεις, καθώς, επίσης, σε παραστάσεις και παιχνίδια που κατάφεραν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. 

Στο φετινό Φεστιβάλ τιμήθηκε η Ολυμπιονίκης μας κ. Τασούλα Κελεσίδου, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο κ. Χρήστος Ρουμπίδης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης, η κ. Ευαγγελία Μπούτσκου, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης και η κ. Όλγα Βασιλειάδου, Συντονίστρια Φυσικής Αγωγής. 

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ»,  πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο Αθλητικό Φεστιβάλ του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», σε μια ημέρα αθλητισμού, εθελοντισμού και χαράς. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα