Αθλητισμός

Δεύτερη σερί ήττα για Άρη

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λαμία

Parallaxi
δεύτερη-σερί-ήττα-για-άρη-1049561
Parallaxi

Με τον Καρλίτος να σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Λαμία πήρε τεράστια νίκη επί του Άρη (1-0), ο οποίος ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με 2 ήττες.

Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς φάσεις με τη Λαμία στο 11′ να απειλεί πρώτη όταν ο Μαρτίνεθ εξαπέλυσε σουτ αναγκάζοντας τον Χουτεσιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση ενώ αντίστοιχα ο Άρης ήταν επικίνδυνος στο 14′ με τον Κάρλσον -μετά από αντεπίθεση- να πασάρει στον Μενέντες αλλά ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κοσέλεφ.

Οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν ξανά στο 32′ και λίγο έλειψε να προηγηθούν καθώς ο Φεράρι γέμισε τη μπάλα και ο Κάρλσον εκτέλεσε όμως ο Σαραμαντάς παρενέβη σωτήρια βάζοντας την κόντρα. Τελικώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το κατάφεραν στο 38′ όταν μετά από προσπάθεια του Τσιλούλη, Καρλίτος και Σλίβκα συνδυάστηκαν με τον Ισπανό φορ να νικά με πλασέ εντός περιοχής τον Χουτεσιώτη για το 1-0.

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες στο πρώτο κομμάτι με τους Φθιώτες ν’ αγγίζουν ένα δεύτερο γκολ στο 58′ με το σουτ του Τσιλούλη να σταματά στο δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη. Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλονικέων μάλιστα είχε απάντηση και δύο λεπτά αργότερα αποκρούοντας το σουτ του Σιμόν από πλάγια θέση.

Αντίθετα, το σύνολο του Τόλη Τερζή δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία φάση στο ημίωρο που απέμενε για το φινάλε του αγώνα και μοιραία γνώρισε την ήττα παραμένοντας χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα την ώρα που η στερεοελλαδίτικη ομάδα, που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιμόν στο 90+4′, έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους τέσσερις πόντους.

Την επόμενη, -3η αγωνιστική- της Super League, η Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ αντίθετα ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, την ίδια ημέρα και ώρα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Στάνκο, Σλίβκα, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος.

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Κάρλσον, Μενέντες, Μορόν.

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα