Αθλητισμός

Επιβλητική νίκη της Ελλάδας με 21-2 επί της Αργεντινής

Οι πολίστριες της χώρας μας πήραν τη νίκη, αλλά δήλωσαν στεναχωρημένες με τα όσα συμβαίνουν με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Parallaxi
επιβλητική-νίκη-της-ελλάδας-με-21-2-επί-τη-1034257
Parallaxi

Η Ελλάδα επικράτησε με το εμφατικό 21-2 κόντρα στην Αργεντινή στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Φουκουόκα.

H Eθνική μας ομάδα έκανε… περίπατο κόντρα στην Αργεντινή, επικρατώντας 21-2 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Φουκουόκα. Επόμενο εμπόδιο η Ιταλία για την πρωτιά στον όμιλο.

Πλέον, όλα για όλα στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ιταλία, την Πέμπτη (20/7) στις 04:30 τα ξημερώματα (ΕΡΤ3). Η Ιταλία που στο άλλο παιχνίδι του ομίλου συνέτριψε με ακριβώς το ίδιο σκορ που κέρδισε στην πρεμιέρα και η Ελλάδα, τη Νότια Αφρική (24-2).

Όποια ομάδα νικήσει θα κατακτήσει τη πρώτη θέση του ομίλου, θα προκριθεί στην οκτάδα χωρίς ενδιάμεσο ματς και μοιάζει να έχει πιο βατό δρόμο…

Όπως και να έχει αυτό το τρίτο παιχνίδι του ομίλου είναι το πρώτο σημαντικό τεστ για το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου που όπως και στη πρεμιέρα κατά της Νότιας Αφρικής, έκανε τις δοκιμές της σε άμυνα και επίθεση.

Αυτή τη φορά άφησε στο πάγκο τις Ελευθερία Πλευρίτου και Νικόλ Ελευθεριάδου, και έριξε τις Έλενα Ελληνιάδη και Αθηνά Γιαννοπούλου. Όλα τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν. Ακόμη και οι δυο τερματοφύλακες καθώς…δεν είχαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στην αδύναμη Αργεντινή, αλλά και η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Ιωάννα Σταματοπούλου, το έπιασαν το πέναλτι όταν χρειάσθηκε. Παιχνίδι λοιπόν για δοκιμές και τη στατιστική, το τρίτο θα είναι το σημαντικότερο. Και επειδή ακόμη και οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο: «Προσέξτε κακομοίρες μου μη γίνει κάποια…στραβή και δεχτούμε αποβολή», φώναξε στα κορίτσια η Ομοσπονδιακή Τεχνικός εκεί στο τέταρτο οκτάλεπτο…

Πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Φωτεινή Τριχά.

ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου, Φουντωτού 2, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Νίνου 1, Τριχά 3, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου 4, Γιαννοπούλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιταλία 4 (51-3) Ελλάδα 4 (45-4) Αργεντινή 0 (3-48) Νότια Αφρική 0 (4-48)

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα