Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Πού θα δείτε τα παιχνίδια

Επιστροφή στη δράση για τις ελληνικές ομάδες που θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης

Parallaxi
ευρωπαϊκή-πρεμιέρα-για-παοκ-και-αεκ-π-1192914
Parallaxi

Η σεζόν 2024-2025 ξεκινά και επίσημα για τον ΠΑΟΚ, που σήμερα 24/7 ξεκινά τον δικό του αγώνα προς την πραγματοποίηση του μεγάλου του στόχου, αυτού της εισόδου στη League Stage του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στην Τούμπα στις 20:30 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί και θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση από τώρα. Μάλιστα, η πρόκριση εξασφαλίζει αυτομάτως στους πρωταθλητές Ελλάδας εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League.

Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδης Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του NovaSports Prime.

Βάσεις πρόκρισης θέλει να βάλει η ΑΕΚ

Βάσεις πρόκρισης με το καλημέρα θέλει να βάλει η AEK, απέναντι στην άσημη Ίντερ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, σήμερα στις 21:00.

Ο Ματίας Αλμέιδα άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τους νεοφερμένους Λαμέλα, Περέιρα, Οντουμπάτζο, αλλά και τον Τσούμπερ που επέστρεψε από το Euro.

Η Ίντερ ντ’ Εσκάλδες έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο κι απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την Βελέζ Μόσταρ με 5-1. Ο σύλλογος της Ανδόρας κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο, ενώ αγωνίζεται για πέμπτη διαδοχική χρονιά στην Ευρώπη, μετρώντας 33 χρόνια ζωής.

Ο αγώνας της Ένωσης θα μεταδοθεί από το CosmoteSport 1.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα