Αθλητισμός

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου

«Το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα, για να κάνω αυτά που ήθελα».

Parallaxi
η-απονομή-του-χρυσού-μεταλλίου-στον-μί-1127857
Parallaxi

Το δέκατο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του και το δεύτερο συνεχόμενο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατέκτησε σήμερα, Σάββατο (02/03) στη Γλασκόβη ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο κορυφαίος αθλητής του μήκους σε έναν τελικό που είχε σασπένς μέχρι το τέλος με τα 8,22 μ. που έκανε στο πρώτο του άλμα στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Την ίδια επίδοση σημείωσε και ο Ματία Φουρλάνι στην πρώτη του προσπάθεια.

Ο Ιταλός στην τέταρτη προσπάθεια πέρασε μπροστά με τα 8,10 μ. που σημείωσε όμως ο Τεντόγλου δεν το άφησε «αναπάντητο». Στο τέταρτο άλμα απάντησε με 8,15 μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η χώρα μας κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το 14ο στην ιστορία της.

Μίλτος Τεντόγλου: Δύσκολος ο πρωινός τελικός για εμένα – Το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα

«Ήθελα να κάνω μια επίδοση από αυτές που μου αρέσουν, αλλά ο πρωινός τελικός ήταν πολύ δύσκολος για εμένα. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει. Δυσκολεύτηκα πολύ αν και έχω προσπαθήσει τις τελευταίες ημέρες να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς και πάλι ήταν δύσκολο», δήλωσε ο ίδιος μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

«Το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα, για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ενοχλεί, δηλαδή και να έχανα, δεν θα με ενοχλούσε γιατί είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού αλλά εγώ έχω τα μάτια μου στραμμένα πιο πολύ στο ανοιχτό», υπογράμμισε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα