Η έντονη αντίδραση των Τούρκων για ανάρτηση του ΠΑΟΚ – Τι τους ενόχλησε

Η αστυνομία της Τουρκίας πήρε τις ελληνικές σημαίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λίγο πριν τον αγώνα με τη Γαλατασαράι

Parallaxi
η-έντονη-αντίδραση-των-τούρκων-για-ανά-1219744
Parallaxi

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία με αφορμή ανάρτηση του ΠΑΟΚ στα social media λίγο πριν τον αγώνα με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη για το Europa League.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα «Road to Constantinople! (σ.σ. στον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη)», με τους Τούρκους να γίνονται έξαλλοι επειδή δεν γράφτηκε ως «Istanbul».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Fanatik: «Σκανδαλώδης ανάρτηση της ελληνικής ομάδας»

Το τουρκικό μέσο Fanatik έκανε λόγο για σκανδαλώδη ανάρτηση, αναφέροντας: «Σκανδαλώδης ανάρτηση προήλθε από την ελληνική ομάδα, η οποία ξεκίνησε για τον αγώνα, λίγες ώρες πριν από το ματς.

»Ο ΠΑΟΚ μοιράστηκε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media για το ταξίδι του στην “Istanbul”, και ονόμασε το ταξίδι του ως «ο δρόμος για την Κωνσταντινούπολη»! Πολλοί χρήστες αντέδρασαν στην ανάρτηση», έγραψε η Fanatik.

Κάτω από την ανάρτηση του ΠΑΟΚ έσπευσαν Τούρκοι ώστε να διαμαρτυρηθούν για όσα έγραψε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Να αναφέρουμε πως οι φίλαθλοι του Δικέφαλου, που έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη, αντίκρισαν ένα τεράστιο πανό για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και ενώ νωρίτερα η τουρκική αστυνομία είχε κατασχέσει σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα