Η Εθνική πόλο γυναικών δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τις ΗΠΑ 15-6.

Parallaxi
η-εθνική-πόλο-γυναικών-δεν-τα-κατάφερε-1194362
Parallaxi

Η Ελλάδα ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο από την “Team USA” με 15-6 και δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Παρίσι, απέναντι σε ένα σύνολο που είναι άκρως ανταγωνιστικό, έχοντας κατακτήσει τρεις συνεχόμενες φορές το χρυσό μετάλλιο στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Με ήττα 15-6 από τις ΗΠΑ, ξεκίνησε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στο Παρίσι, βάζοντας πλώρη για την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ισπανία στις 31/07 στον Β’ όμιλο.

Ο αγώνας

Η Εθνική ομάδα μπήκε αρκετά μουδιασμένη στο παιχνίδι, χωρίς να έχει πολλές επιθετικές επιλογές στις πρώτες απόπειρες της να πετύχει γκολ. Σε αντίθεση με την “γαλανόλευκη” οι ΗΠΑ στις πρώτες επιθέσεις κατάφερε να γίνει απειλητική με το πρώτο οκτάλεπτο να κλείνει στο 3-0. Εφιαλτικό ήταν το δεύτερο οκτάλεπτο, καθώς βρήκε χώρους για να σκοράρει το πρώτο της τέρμα, αλλά οι Αμερικανίδες ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους, χτυπώντας στον παίκτη παραπάνω και έτσι έφτασαν την διαφορά στο +7 και το 9-2 υπέρ της “Team USA”.

Στο δεύτερο μέρος οι ΗΠΑ διατήρησε τα ηνία της στο παιχνίδι, καθώς είχε φτιάξει μια μεγάλη διαφορά και όπως όλα έδειχναν θα κυνηγούσαν ακόμα περισσότερα γκολ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έψαξε την μείωση του σκορ κατεβάζοντας την διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα και το 15-6, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Επόμενος αγώνας της εθνικής πόλο γυναικών είναι με την Ισπανία την Τετάρτη 31/07 στις 21:05.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-6, 2-3, 2-3

Συγκίνηση και δάκρυα στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου από την ομάδα πόλο γυναικών

Σε μια άκρως συγκινητική στιγμή στην πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, τα κορίτσια της Εθνικής πόλο μας έδειξαν την περηφάνια τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, με την κάμερα να μας χαρίζει ένα μοναδικό στιγμιότυπο.

Πηγή: ertsports
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα